Kabel Jack Jack 4 pin/ ciche słuchawki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MasterBlaster · Opublikowano
Ja nie chce żeby Kamala wygrała bo to będzie odkręcenie lewackiej śruby. Niestety czy nam się to podoba czy nie USA ma wpływ technologicznie na cały świat. Mogę sobie wyobrazić dokręcanie śruby ogólnie w internecie i socialach. To bardzo szybko przyjdzie do nas przecież bo wszyscy używany Google, FB itd -
Przez kubikolos · Opublikowano
To proste - trzask pękających dup. Nic dla nas się nie zmieni, tak jak poprzednim razem. -
Przez jagular · Opublikowano
Czyli ten Tamron to już trochę leciwą konstrukcja. Dalej podkreślę że ewentualne problemy na nowych korpusach R to raczej ewenement niż norma, ale wiek może powodować jakieś zgrzyty i chyba warto by było chociaż przetestować w sklepie dla pewności. Jeżeli jednak 150mm wystarczy to nowy RFS przynajmniej byłby mniejszy Nie wiem jak z jakością optyczną itd. Tak, są dwie wersje przejściówek: osobiście mam 2 szt. wersji podstawowej. Nie widziałem przy zakupie sensu dokładania do dodatkowego pierścienia nastaw, nie przyzwyczaiłbym się do kręcenia tym, zwłaszcza że to stosunkowo blisko korpusu. Mam taki pierścień na obiektywach RF natywnych, niby ustawiłem sobie coś pod niego, ale i tak zapominam go używać -
Przez CajraX · Opublikowano
Cholera. Nakręcacie mnie. Chyba wymienię bazę szybciej niż myślałem -
Przez tomcug · Opublikowano
Raczej niesłuszne, używam X670E Steel od premiery AM5, żadnych problemów nie uświadczyłem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi