Klawiatura z touchpadem i wbudowanym aku.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Daj mi chociaż jeden powód dlaczego mam ci podać źródło , nawet się nie znamy no chłopie. Dla przyjaciół podałem ale nie tu.😊 -
Przez Totek · Opublikowano
Ja nadal nie rozumiem fenomunu popularności Samsunga, kiedy chińczyk daje to samo za pół ceny plus szybkie ładowanie w pół godziny. -
Przez Katystopej · Opublikowano
A to jak garderoba to malnij to czymkolwiek, ubraniom będzie wszystko jedno -
Przez leven · Opublikowano
Dzisiaj wpadła aktualizacja KB5077181, która naprawia skopaną 109. Zobaczymy co tym razem "naprawili/zepsuli" "Ulepszenia Ta aktualizacja zabezpieczeń zawiera poprawki i ulepszenia jakości z KB5074109 (wydana 13 stycznia 2026 r.). KB5077744 (wydany 17 stycznia 2026 r.) i KB5078127 (wydany 24 stycznia 2026 r.). Poniższe podsumowanie przedstawia kluczowe problemy poruszane przez tę aktualizację. Ponadto, w zestawie są dostępne nowe funkcje. Pogrubiony tekst w nawiasach wskazuje element lub obszar zmiany. [Gaming] Naprawiono: Ta aktualizacja rozwiązuje problem, który określa uprawnienia urządzenia do pełnoekranowych wrażeń z gry. [Sieć] Naprawiono: Ta aktualizacja rozwiązuje problem, który uniemożliwił niektórym urządzeniom połączenie się z niektórymi sieciami WPA3‐Personal Wi‐Fi. Problem może wystąpić po zainstalowaniu KB5074105. Dzięki tej aktualizacji aktualizacje jakości systemu Windows obejmują szeroki zestaw danych docelowych, które identyfikują urządzenia i ich możliwość otrzymywania nowych certyfikatów Secure Boot. Urządzenia otrzymają nowe certyfikaty dopiero po wykazaniu wystarczających udanych sygnałów aktualizacji, co pomaga zapewnić bezpieczne i stopniowe wdrażanie" https://support.microsoft.com/en-us/topic/february-10-2026-kb5077181-os-builds-26200-7840-and-26100-7840-f0fa9e54-a22a-4a06-96b6-bf5b2aded506 Tak, że jak ktoś czeka na opinie odnośnie tej aktualizacji, musi się wstrzymać, aż ktoś zacznie znowu wieszać psy na MS (jeżeli znowu będą nowe problemy po naprawie starych) I tak w kółko...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi