Komputer gry/streaming. Budzet ~12k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
No fajnie a później jadąc przepisowo ulicą cię zwyzywają i zepchną z drogi a w komentarzach pod filmem każą wyp...na chodnik Jak ktoś ma słabe nerwy i dba o swoje zdrowie to woli jechać chodnikiem. -
Przez VRman · Opublikowano
Ja go widzę tak: - plotki i wycieki - warte poznania, zazwyczaj ma rację, a nawet jeśli nie, to dostarcza to rozrywki - jego opinie - jest ignorantem w takie wielu tematach, że już dawno uznałem, że nie ma to sensu. To o czym piszesz to była bardziej jego opinia, i dało się wyczuć z jakiego punktu widzenia o tym gadał. Głupota i myślenie życzeniowe. Albo jest hurraoptymistą, albo robi to specjalnie, bo ani ta nowa architektura AMD nie zagrozi 5090, ani nie będzie modelu na poziomie 4090 w rozsądnej cenie, ani nie będzie żadnego cudu dzięki temu, że AMD wymyśliło oszczędności poprzez użycie LPDDR6x w niektórych segmentach kart do laptopów i desktopów, ani nie będzie żadnego cudu z wydajnością PS6 portable, które ma zaledwie 40% wydajności PS5 w rasterze, ani PT w RDNA5 nie pozamiata 4090tką, tylko dlatego, że wyjdzie po tylu latach, że "AMD się już nauczy do tego czasu". Ani Zena 6 na N2X nie zobaczymy w 2026r. i tak dalej. -
Przez Asmodea · Opublikowano
Super, dzięki za przekazane uwagi. Pytanie tylko w takim razie czy możecie polecić jeszcze lepsze pamięci - w sensie równie dobre jak te 32 GB (2x16 GB), ale żeby jednakowoż uzyskać te 64 GB oraz dysk o większej pojemności (najlepiej minimum 4 TB, chyba że lepiej wziąć 2 dyski po 2 TB). -
Przez maras2574 · Opublikowano
Tak, wiem Mi tam wyszło 196, ale że dużo gier mam kupionych na Instant Gaming, to kupiłem właśnie tam I tak stówa urwana z tego co na Steam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi