Blackstr8 2 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Siemka.. mam pytanie, bo u kumpla jest problem, zanim zrobi zgłoszenie, kojarzy ktoś może co może być przyczyną, że podczas pobierania jakiegokolwiek większego pliku z neta np przez laptop zacina się tv, na czas pobierania.. Miałem kiedyś coś takiego ale tyle lat temu że za chier nie mogę se przypomnieć co to było, czy wina routera (ale zazwyczaj miałem lepsze) czy samego dekodera iptv, czy też może za dużo osób na jednej bramce, bądź nie wpieli go u siebie w port GB ?
narmiak 141 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Za duzo informacji, aby cokolwiek powiedzieć. Jakie łacze, w jaki sposób komputer i TV łaczą się z netem? Bo to wygląda albo na wysycenie dostępnej przepustowości internetu, albo oba urządzenia korzystają z WiFi które nie domaga. 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Niech ograniczy prędkość pobierania i zobaczy. Pewnie jest tak jak kolega wyżej mówi, na pobieranie idzie full łącze, a na TV już nie starcza
Rekomendowane odpowiedzi