Złośliwe oprogramowanie Heuristic/Cons_Cry
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
To jest myśl. @ITHardwareGPT Arnoldzie, proszę przerób poniższą grafikę tak aby z lewej strony wtyk męski siły zastąpić wtykiem męskim 12v-2x6. Tutaj masz "reference" wtyczki męskiej 12v-2x6. Na grafice, którą stworzysz możesz dać na nim napis "1 kW" zamiast "600 W", które jest widoczne na poniższym zdjęciu. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Nic się nie popsuło tylko oddałem na poprawki lakiernicze. Odpryski po kamieniach ma masce i coś dziwnego na dachu, pokazywałem już foto. I to, że nie potykam się o kuge to dla mnie plus. Jak sami wskazaliscie, wszędzie pełno tego samego. Ja za to bardzo dużo skody widuje, mniejsze i większe ale wciąż skody -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@Kna1st zakladam, ze klikasz w ikonke "akcji", sa rozne statusu stakow/pojazdow - "skladowany" "mozliwy do dostarczenia" "zniszczony" "nieznany". tylko satus "skladowany" umozliwia dostarczenie statku na platforme. wtedy ikona akcji zmienia sie "Retrieve" czyli mozliwy do odebrania;. w hangarach dedykowanych dla pojazdow , nie mozna przywolac statkow. w hangarach dla statkow, mozna przywolac oba typy - statki i pojazdy w mobiglas mozna edytowac tylko statki w statusie "Stored/skladowany" -
Przez Karister · Opublikowano
Co to to nie. Do dyskoteki jest tylko jeden słuszny wybór: -
Przez Suchy211 · Opublikowano
A biorąc pod uwagę to, że z rosyjskiego punktu widzenia taki człowiek i tak nie ma żadnej wartości, nadal spełnia swoją funkcję. Powstrzyma jednego drona i na dodatek przestanie kosztować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi