Tani upgrade z i7-9700 + z370 na co ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Rozwalające jest, że wszystko co piszesz to albo wyrwane z Kontekstu rzeczy pisane przez AI, albo totalne debilizmy. -
Przez janek25 · Opublikowano
Pewnie jeszcze będzie ubezpieczony z naszych by funkcjonariusz nie placił... No i oczywiście jakieś pociotki wójta pozatrudniane do komórki się tym zajmującej. Raz stworzonego etatu urzędniczego nie da się zlikwidować -
Przez j4z · Opublikowano
Myślałem, że tylko nazwę kojarzę, ale na FW przypomniało mi się, że jakieś tam urywki widziało się. Dałem. Na listę, spróbuję kiedyś -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jak wyjdzie DLSS 4.5 ray reconstruction to w 4k DLSS performance z rr moze byc nieco mniej wydajnosci i jak ktos mial 64-65fps to pewnie wejdzie na granice 60fpsow. Aczkolwiek pewnie i tak bedzie to duzy bost do jakosci obrazu i warte uzywania, szczegolnie z mfg. AMD musi nieco popracowac nad frame gen, bo nawet na x2 u nich jest slabo z plynnoscia -
Przez Zas · Opublikowano
Obejrzyj jeszcze raz dokładnie, bo niczego takiego kategorycznie nie stwierdził. Ba, pod koniec jest nawet zdecydowanie bardziej przychylny AI w ramach eksperymentu myślowego, niz powinien.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi