Ulepszenie starego PC 2-3k
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Rafe · Opublikowano
Przetestuje się, najwyżej lekko podniosę obroty wentylatorom i lepiej dochłodzę obudowę. -
Przez leven · Opublikowano
UV potrafi zdziałać cuda. Zejście z napięcia i jeszcze można doładować GPU + Vram, mocna sprawa -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Może ktoś z forum sprzedałby Ci jedną kość 16GB? DDR5 niewiele tracą przy pojedynczej kości, a gdy ceny trochę spadną i poczujesz potrzebę to kupisz drugą. z Montażem ramu sobie poradzisz. Jeśli PS6 ma nie kusić to jak najbardziej bierz rx9070, powinno niewiele odstawać od nowej konsoli, choć wróżę ze szklanej kuli wypełnionej plotkami. Oh, jeszcze zasilacza Gold poszukałbym, najlepiej modularnego. Może nawet 100 zł nie dopłacisz, a używane Seasonic GX550 są regularnie w okolicy 200 zł. Jeśli jest dowód zakupu i plomba to gwarancja jest bezproblemowa. Kupiłem kiedyś używanego focus gold 550w, a gdy wysłałem na gwarancję do Niemiec, bo wentylator zaczął hałasować to dostałem nowy GX 750W i sprzedałem. -
Przez kubon · Opublikowano
weź 14600k. Nie przejmuje sie ramem, będzie ok. Zasilacz wystarczy do karty ze średniej półki. Możesz zamontować swoje chłodzenie, jak nie ogarnie to kupisz to podane wyżej. -
Przez Dominix · Opublikowano
Jak tak słabo to wygląda to może szybciej do EA Play dodadzą to wtedy sobie program
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi