(Z) DDR4 2x8gb 4000mhz na DDR4 2x8gb z czujnikiem temperatur
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Boldwyn · Opublikowano
Jego żona została potrącona na pasach dokładnie w sytuacji jaką często pokazuje na swoich filmach, czyli samochód zaparkowany tuż przy pasach zasłaniający widoczność. -
Przez hubio · Opublikowano
@Pan Mateoo no ja akurat to tutaj wyrażałem w tym temacie dużo negatywnych uwag głównie do Audytora. W mniejszym stopniu do Konfitury. O ile audytor rzeczywiście rozpoczął tworzenie na YT dla kasy o czym sam uczciwie powiedział i ode mnie plusik za to bo lubię akurat uczciwość o tyle Konfitura rozpoczął działalność na YT w wyniku podobnego zdarzenia choć chwała Bogu nie tak tragicznego. Nie pamiętam czy on sam czy jego żona ale przeprowadzali dziecko na pasach i jakiś debil o mało co nie zabił ich dziecka. I z tego się to wzięło. Nie wiem czy nie pomyliłem z samochodozą, ale mniejsza z tym. Na początku konfitura miał bardzo małe zasięgi i robił to co robił jako społecznik. Naprawdę długo miał bardzo mało wyświetleń. I cały czas działał. Teraz ma więcej, ale uważam, że nigdy to nie była motywacja finansowa. Tragedia jaką podlinkowałem dowodzi, że jazda po chodniku jest bardzo niebezpieczna. Moment nieuwagi i można tak strasznie skrzywdzić dziecko nawet jadąc parę km/h. CHODNIKI SĄ WYŁĄCZNIE DLA PIESZYCH. Koniec kropka. Po tym co zobaczyłem złego słowa nie powiem o Konfiturze. Jeśli choć JEDEN debil w Polsce czy to mający zaszczyt osobiście spotkać Konfiturę czy pod wpływem jego filmów NIE WJEDZIE ponownie NA CHODNIK i NIE SKRZYWDZI DZIECKA to już cała praca Konfitury nie pójdzie na marne. Jak widać po tym zdarzeniu z tą dziewczynką bardzo łatwo doprowadzić do tragegii. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Coś tam przeczytałem o tym i niektóre wyższe serie do OC miały czujniki temperatur. Może prościej będzie kupić lub wynająć kamerę termowizyjną -
Przez Marvf · Opublikowano
@Slayerzainstaluj dlss swapper i zassaj najnowsze biblioteki dla W3 (v310.5) , możesz też wymuszać w nim presety lub ustawić po prostu na najnowsze. Zrób to i powinieneś ujrzeć widoczną różnicę w jakości -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Kyle Jak się już wypowiadasz, to uzasadnij swoją wypowiedź.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi