Elder 908 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Bez zewnętrznej chłodnicy to ma tyle sensu co pranie gaci w rzece tłukąc w nie kamieniem. Nie rozumiem tych SSF kombinacji i piździkiem 240mm jako chłodnica do takiego setu. 1
bofff 227 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) ooo, mam taki sam z 240/30+120/45. @duniek będziesz rozbierał? zostawiasz? gdzie upolowałeś? 9070+7800x3d 220+50w daje radę- trzyma max 37C przy 1700rpm mało widać, ale tak Edytowane 8 Kwietnia przez bofff
Elder 908 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1700 rpm a nie lepiej 450 rpm = cisza z tym podłączonym i te same temp...sorki...lepsze temp?
bofff 227 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia jasne, że lepiej ten build zrobiłem trochę z nudów, ale już się przydał a mobilność okazała się największą zaletą ale i tak cały czas knuję czy tą szczelinę nie wcisnąć przepustu, a na razie może ACflow mu dorzucę, żeby sprawdzić dokładnie temps i przepływ
Elder 908 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @duniek sorki nie gniewaj się za te pogaduszki w topicu Dawaj więcej, a jak IN WIN 928 dorwiesz używaną to nie dawaj tylko wal z nią od razu do mnie
duniek 428 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Elder napisał(a): @duniek sorki nie gniewaj się za te pogaduszki w topicu Dawaj więcej, a jak IN WIN 928 dorwiesz używaną to nie dawaj tylko wal z nią od razu do mnie słabe kompinenty niszowe i licytacja o 1 euro wiedzialem ze pojdzie tanio jakby był normalnie na potwietrzu poszedlby nie wiele taniej 2700zł wyszło, pytanie czy gosc to wysle bo czasami jak tanio idzie to anuluja zakup i tyle z tego Edytowane 8 Kwietnia przez duniek
Rekomendowane odpowiedzi