5070Ti Gigabyte Winforce OC SFF 16 GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
3.0 V6 w Audi C6 wymiana rozrządu, oleju, płynów, to już koszt większy niż samego samochodu albo bardzo blisko -
Przez Kyle · Opublikowano
Była mowa o rynku generalnie ... oblężona twierdza mocno. Do Twojej hądy też nie można kupić ocynku. -
Przez huudyy · Opublikowano
Ale była mowa o aucie za 200k, które nawet nie ma możliwości dokupienia matrixów. Oblężona twierdza mocno -
Przez Kyle · Opublikowano
Co za gaslighting XP rozmawiamy o autach chińskich generalnie typie. -
Przez Kadajo · Opublikowano
W sumie nie wyłapałem aby ten wentylator kiedykolwiek stal się bardziej słyszalny. Wyciszenie go to raczej fanaberia bo jego hałas absolutnie mi nie wadzi a to ze on tam działa uświadamiam sobie dopiero jak monitor w cichym pokoju przejdzie w tryb czuwania i nagle znika takie bardzo ciche acz specyficzne bzyczenie które zresztą jest słyszalne tylko pod odpowiednim kątem ucha do monitora Podczas normalnej pracy, siedząc na wprost monitora i jakiegokolwiek dźwięku z głośników nie będziemy w stanie tego wyłapać. Ale jak się siedzi w ciszy i tylko klika wtedy jak najbardziej te bzyczenie lekko słychać jak sie na tym skupimy albo nagle one zniknie. Wiecie pewnie o co mi chodzi. Czasem jakieś małe przetwornice w zasilaczach tak bzyczą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi