Msi 2070 Super Gaming Trio 8GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@willeas Ja kupiłem Gigabyte MO27Q28G ponieważ: - był dostępny jako pierwszy tandem WOLED - był stosunkowo tani - dałem 2199zł Gdyby na rynku był dostępny LG, ASUS i GIGABYTE zapewne wybrałbym LG, nawet za dopłatą, bo dobrze wspominam tą markę i od wielu lat miałem wiele rzeczy LG z których byłem zadowolony. Co do RTINGS teraz mają paywalla ale z tego co pamiętam jako pierwsze z tandemów przetestowali LG i miał świetną reckę. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
to konto @Ludojad nigdy niczego od siebie nie napisalo . w 99% same tweety , czasami jakis mem . nic wiecej . oczywiscie same prawackie/ruskie brednie ktore tobie akurat pasuja -
Przez kubikolos · Opublikowano
zostanie to zrobione natychmiast po podwyzszeniu kwoty wolnej a przy okazji wycofaja sie z emerytur dla tancerzy zeby przyspieszyc realizacje pomyslow korzystnych dla obywateli XDDDDDDDDDDDDDDDD jest ubaw, przyznam, zeby tak Camisa zatapiac... mowil ze juz nie glosuje na KO i sie doigral -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@caleb59 Soft zmieniłem prewencyjnie. Zrobiłem też parę czyszczeń - bez rezultatu. Wadę zacząłem widzieć wczoraj ale od popołudnia zaczęła się pogłębiać i oprócz tego co w poprzednim poście nakreśliłem zrobiła się m.in. pozioma linia różnej grubości od początku do końca, raz węższa, raz szersza. Organiczne ledy pewnie zakwitły i zaczęły żyć własnym życiem Co do opisu problemu... opisałem wielkości tych zacieków, gdzie się znajdują, jaką mają szerokość/wysokość i na jakich odcieniach tła je widać najbardziej. Najlepiej widoczne były na białym tle i odcieniach szarości. Oddzielnie na kolorach R/G/B już ich nie widziałem. Diagnoza? Coś z białymi pikselami - część zaczęła słabiej świecić. W praktyce wyglądało to tak (pełna biel vs te zacieki) A makówka podpowiadała - nie bierz OLEDa, bo to nadal niedojrzała technologia Chociaż człowiek miał już dość wypalarki oczu w postaci VA Miniled. Nic tylko wrócić na jakiś IPS za pińćset złote i siedzieć następne 10 lat. No ale premium obrazu nie da się odzobaczyć i człowiek zawsze do lepszego dąży. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Hot spot wyższy o 18°C względem Gigabajta w szczytowym monecie. Rdzeń gorętszy o 9°C. Pamięci w Asusie chłodniejsze, ale to Samsungi są, więc wiadomo, że będzie chłodniej. Mam jeszcze identyczne screeny z 3D Marka jeżeli Furmark wam nie pasuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi