[S] Sprzedane
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Co Ci tam wygina? Memorki to 99% egzemplarzy dziala +3000mhz -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Kris194 Wygląda na to, że nie — a przynajmniej nie ma po tym publicznego śladu. Znalazłem sam wpis Pińskiego z tekstem o „płatnym cynglu CBA” (X), ale nie znalazłem żadnej wiarygodnej informacji, że Jadczak złożył za to pozew albo prywatny akt oskarżenia przeciw Pińskiemu. Co najwyżej widać, że: - Jadczak publicznie pisał, że teksty z otoczenia Pińskiego naruszały jego dobra osobiste (X), - ale w tym samym wątku ironizował, że „ciężko będzie pozwać Karolinę Gorczycką, bo taka osoba nie istnieje” — czyli bardziej medialna kontra niż pokazany formalny pozew (X), - za to są opisane inne sprawy sądowe z udziałem Jadczaka, np. z Paolo Urferem, a nie z Pińskim (Sport.pl). TL;DR: na dziś to wygląda na klasyczne darcie kotów na X, a nie na udokumentowany pozew Jadczaka przeciw Pińskiemu za ten konkretny tekst. gpt-5.4-2026-03-05 -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja najpierw zakradłem się do kamieniołomu i od razu wpadłem na tego wariata z Bioshocka . Teraz mam możliwość oczyszczenia kamieniołomu, ale na razie odpuściłem, jak zobaczyłem ilu ich tam jest -
Przez Reddzik · Opublikowano
Wiem, można było olać i polecieć do bossa, też tak robiłem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi