Monitor 27' 1440p lub 4k do ok 2k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Od biedy można wtedy sprzedać tą pojedynczą kość i kupić dwie. Obstawiam że te ogłoszenia są już nieaktualne, bo nie ma wysyłki OLX. Niedawno była promocja na 2x16GB za 1000 zł. -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Ja dziwny jestem ale lubię lore d4 i kampanie kim jutro śmigacie? ja palkiem -
Przez Send1N · Opublikowano
Potwierdza się to że w przypadku 3 wiązek do karty customowe przedłużki/kable to komedia powyżej 2 robi się za szeroko i wygląda to już w większości przypadków gorzej niż na standardowych kablach -
Przez Send1N · Opublikowano
Zakup 1 modułu 16gb to troche słaby pomysł w przyszłości jak będziesz chciał dołożyć drugi taki sam to nigdy nie będzie on identyczny jak oba z jednego zestawu, w skrajnych przypadkach może pojawić się problem ze stabilnością po odpaleniu profilu expo/xmp, na olx cały czas wiszą nowe zestawy 2x16 6000 za 9 stówek: https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-ram-ddr5-kingston-fury-beast-black-32gb-2x16gb-6000mhz-cl36-CID99-ID19CazD.html?search_reason=search|organic , https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-ram-ddr5-32gb-corsair-vengeance-2x16-6000mhz-cl36-CID99-ID19GIFz.html?search_reason=search|organic -
Przez Misticzx · Opublikowano
Poziom Standardowy to optymalny dla praktycznie każdego, kto się choć trochę stara żeby przejść grę, czyli nie gra bezmyślnie i tylko do przodu. Od pewnego czasu jak widzę nazwę poziom Standardowy lub poziom Normalny to tylko ten wybieram. Te poziomy łatwe zazwyczaj (bo istnieją wyjątki), to nie jest dobry wybór.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi