RAM DDR5 -NOWY 2x 32GB UDIMM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Dokładnie właśnie o to mi chodziło. Widzę ze nie tylko ja widzę ze cos jest nie halo przed premiera. Poza tym, jak na ten moment nie widzę tego, czego się spodziewałem zobaczyć w tej FH, czyli klimatu Tokio Drift... I tez nie tylko ja jestem rozczarowany. https://spidersweb.pl/2026/04/ogralem-forza-horizon-6-wrazenia-opinia.html To jest właśnie największy p[problem w tej serii, ze wszystkie gry są takie same. A tutaj chyba jak nigdy mieli okazje się wykazać i zrobić coś odmiennego. -
Przez sideband · Opublikowano
Do wiesz się jak rozbierzesz wszystkie -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Veilguard w takiej formie nie miał zwyczajnie sensu. Cała seria wywodziła się od od Origins z ratingiem M (17+), i tematyka tej gry była mroczna i wyjątkowo poważna - śmierć, niewolnictwo, wszechobecny seks w każdej możliwej postaci (związki, prostytucja, trójkąty, czworokąty, molestowanie itd), kontrola umysłu, magia krwi - wybierz dowolne. Świat miał wiele odcieni szarości, był świetnie opisany, fabuła robiła pierwszorzędną robotę, a postacie były z krwi i kości. Wiadomo było że od czasów Origins ta seria przeszła długą drogę, ale Inkwizycja nadal oferowała całkiem sporo dość mocnych treści. A Veilguard co zaoferował? Wszystko spłaszczone do PG-12, wszystkie trudne tematy pominięte, wszystkie poważne wątki z poprzednich gier zapomniane, wszystko wygładzone, politycznie poprawne aż do obrzydzenia. Gra ładna, z fajnym systemem walki. I tyle. Najgorszym podsumowaniem tej żałosnej gry był wątek tego całego "Asasyna", Lucanisa, antyvanińskiego Kruka. Kto grał w poprzednie gry wie co to była za organizacja - elita zabójców, oparta na żelaznych zasadach, nie biorąca jeńców. A tutaj zrobiono z nich jakąś bandę fajfusów, których wątek skończył się absurdem dekady - zdrajca, który w oryginale skończyłby na palu po ogromnych torturach, prawdopodobnie podczas których by go rozerwano na strzępy, tutaj został... zamknięty w pokoju, by przemyśleć swoje błędy. Co za kutas to pisał, pojęcia nie mam, ale cieszyłem się bardzo, jak cała ta banda różowych świnek wrzuciła na bluesky że szuka nowej pracy. Piękna seria, która skończyła na wysypisku śmieci. -
Przez lukadd · Opublikowano
FH5 podstawka 299pln, FH6 299pln Deluxe FH5 350pln, FH6 419pln Premium z DLC FH5 440pln, FH6 520pln. FH5 wyszła w 2021 roku. -
Przez GTM · Opublikowano
To oczywiste, że hardkorowi gracze wiedzą że wychodzi Forza, ale czy ludzie którzy kupują 1 czy 2 gry rocznie też wiedzą? Poprzednie kampanie robione na bogato celowały w trochę szerszą grupę ludzi, o grze wiedziały także osoby które mało grają albo w ogóle nie grają w gry samochodowe, ale trailery były tak dobre, że każdy chciał tej Forzy spróbować, teraz tego nie ma. Trochę to wszystko zaczyna śmierdzieć szczerze mówiąc, z ekipy deweloperskiej odeszły kluczowe osoby, grę robiono dłużej niż zwykle a nie widać raczej żadnych istotnych nowości, raczej taka kosmetyka, kampania reklamowa to jakaś bieda jakby w ogóle w tą grę nie wierzyli, Forza Motorsport to był też raczej niewypał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi