łukasz850 167 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) https://ithardware.pl/aktualnosci/gry_playstation_pecety_sony_ekskluzywnosc_gaming-49146.html Chcialem pogadać o tym. Te gry sony są takie same np: ghost of yotei gorszy od thsushimy. Horizon forbidden west podobny do zero dawn. God of war tak samo. Cienutko troche. Po co to kupować? Edytowane 15 godzin temu przez łukasz850 1
Pan Mateoo 673 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu te gry i wiele innych sa podobne bo bazuja na tym samym silniku. tak wlasciwie to poki nie ma nowego silniku (nowych silnikow) to gry beda mialy bardzo zblizone, podobne mechaniki. stad ja mam od wielu miesiecy problem znalezc jakas fajna gre bo wszystkie przypoimnaja stare gry, w ktore juz gralem
łukasz850 167 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Mam wrażenie, ze poprzednia generacja była bardziej innowacyjna. Dzis sony klepie to samo.
Krystian03 21 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Czyli żeby móc zagrać np. w GTA VI to i tak trzeba będzie mieć konsolę bo port na PC raczej byłby całkiem ciężki a nawet gdyby jakimś cudem się udało to by się skończyło podobnie jak z GTA IV w dniu premiery. 1
AndrzejTrg 3 112 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale GTA to nie jest żaden ex sony...
Rekomendowane odpowiedzi