eciepecie 113 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) Siema, Mam problem jak wyżej w temacie, próbowałem już chyba wszystkiego i nawet czatgpt i inne nie pomagają, może jest ktoś mądrzejszy od czatów gpt? Próbowałem zmian w rejestrze i w cmd na wszelakie komenty, a opcja logowania się pinem i hasłem wciąż jest , ale jednynie gdy sie loguje z drugiego użytkownika na swoim kompie na swojego. Przy starcie systemu nie mam opcji pinu i hasła. Windows N Edytowane 24 Marca przez eciepecie
PrzemekRyk 14 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 10 minut temu, eciepecie napisał(a): Siema, Mam problem jak wyżej w temacie, próbowałem już chyba wszystkiego i nawet czatgpt i inne nie pomagają, może jest ktoś mądrzejszy od czatów gpt? Próbowałem zmian w rejestrze i w cmd na wszelakie komenty, a opcja logowania się pinem i hasłem wciąż jest , ale jednynie gdy sie loguje z drugiego użytkownika na swoim kompie na swojego. Przy starcie systemu nie mam opcji pinu i hasła. Windows N Możesz to przetłumaczyć na język polski tak, żeby dało się zrozumieć co teraz masz i co chcesz osiągnąć?
Pan Mateoo 813 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca usun pin lub haslo dla uzytkownika i nie bedzie prosic o to o to ci chodzi? moze netplwiz
eciepecie 113 Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca 23 minuty temu, Pan Mateoo napisał(a): usun pin lub haslo dla uzytkownika i nie bedzie prosic o to o to ci chodzi? moze netplwiz nie pomaga :) ! 39 minut temu, PrzemekRyk napisał(a): Możesz to przetłumaczyć na język polski tak, żeby dało się zrozumieć co teraz masz i co chcesz osiągnąć? chcę osiągnąć brak okna logowania się pinem i hasłem przy wylogowaniu z innego użytkownika do swojego. Myślałem że to jasno napisałem :)
PrzemekRyk 14 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 6 godzin temu, eciepecie napisał(a): nie pomaga ! chcę osiągnąć brak okna logowania się pinem i hasłem przy wylogowaniu z innego użytkownika do swojego. Myślałem że to jasno napisałem No właśnie - myślałeś… Wprawdzie dalej nie rozumiem, jaki jest cel tego ćwiczenia, ale jak sobie stryjek winszuje. Uprzedzam jedynie od razu, że nie testowałem podanych metod. Enable or Disable Automatically Sign in Account at Startup in Windows 11 | Windows 11 Forum Make a Windows 11 Local Account Passwordless Acz moim skromnym zdaniem - jeżeli masz logowanie do konta Microsoft, to tego nie obejdziesz. Jeżeli konto lokalne - to być może są jakieś szanse. Ale jak pisałem wyżej - nie testowałem podlinkowanych metod. 1
eciepecie 113 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 3 godziny temu, PrzemekRyk napisał(a): No właśnie - myślałeś… Wprawdzie dalej nie rozumiem, jaki jest cel tego ćwiczenia, ale jak sobie stryjek winszuje. Uprzedzam jedynie od razu, że nie testowałem podanych metod. Enable or Disable Automatically Sign in Account at Startup in Windows 11 | Windows 11 Forum Make a Windows 11 Local Account Passwordless Acz moim skromnym zdaniem - jeżeli masz logowanie do konta Microsoft, to tego nie obejdziesz. Jeżeli konto lokalne - to być może są jakieś szanse. Ale jak pisałem wyżej - nie testowałem podlinkowanych metod. Dzięki, zobaczę w wolnej chwili
LeBomB 2 251 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 11 godzin temu, eciepecie napisał(a): nie pomaga ! Jak nie pomaga? Nie możesz usunąć hasła?
Rekomendowane odpowiedzi