Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plan jest napięty na dzisiaj i nie wiem czy wyrobię się by złapać trochę słońca. Bo najpierw jadę z narzeczoną po sukienkę :plz: a potem jeszcze muszę wstąpić do rodziców i ogarnąć tylni hamulec w crossówcę bo coś się rypię 

Opublikowano

No i jak to zwykle z planami jest, wszystko poszło nie tak jak zakładałem i w weekend ostatecznie nie miałem w ogóle czasu na jakiekolwiek działania przy kompie. Czekam teraz na kumpla który ma mi pożyczyć statyw i będzie można coś z fotkami podziałać

• 1 miesiąc temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ale widzisz ze sam TV (ramka) jak i OSD wygada ok a gra ma tak przeostrzone krawędzie ze głowa mała. Ale skoro ten SS jest taki "niemiarodajny" to po co go w ogóle wrzuciłeś ?   A przeprasza tam chodziło o FPS... no ale przy okazji widać ze cos jest z tym obrazem grubo nie halo. Gdyby to była kwestia samego telefonu to i OSD jak i sam TV tez by źle wyglądał.     Co do kompresji to DF udostępnia patronom nieskompresowane materiały z zarejestrowanych gier.
    • Obecny Rząd - KO+PL2050+PSL+Lewica   To gdzie ta władza w rękach jednej partii?
    • Chlopie, to jest zdjecie robione telefonem. Wszystkie suwaki od ostrosci w telewizorze mam zawsze w lewo na 0. Nic nie jest sztucznie podbite czy tam wyostrzone. Moze aparat wyostrzyl. Zdjecie zrobilem, bo akurat gralem, zeby pokazac odbicia. Nic wiecej z tego zdjecia nie zobaczysz. Weszla jeszcze kompresja na forum. 
    • @RyszardGTS Dla konserwatystów program będzie zdecydowanie radykalny. Samo to że autoerotyzm jest naturalny i nie jest niczym złym. Dla konserwatystów to "promocja i nauczanie masturbacji". Podobnie będzie z kwestiami orientacji seksualnej. Wg konserwek "promocja ideologii LGBT!". Do tego nauka antykoncepcji. Całkiem innych metod niż katolickie naturalne. Promocja rozwiązłości, seksualizacja dzieci! itd.   Jestem pewny że będzie wesoło Protesty pod ministerstwem, może kuratoriami. Podchwycą to z PiSu i Konfederosji na 100% i będąnakręcać.   Może nawet zorganizują jakiś duży marsz i będzie spora frekwencja oburzonych katolików.   Równocześnie kompletnie niczego to nie zmieni w samym przedmiocie i jego nauce.     Edycja: @crush Jak chciałbyś eliminować nauczyciela tęczowego, cokolwiek to dokładnie znaczy, ze szkoły? Tu bym powiedział że jest odwrotnie niż było za pisowców. Tzn za edukację odpowiada obecnie lewica. Tęczowość, szeroko rozumiana, jest obecnie na topie.   Nie bez powodu Kościół wydał aż jakąś swoją odezwę przeciwko temu przedmiotowi. I to chyba na poziomie episkopatu a nie indywidualnych księży.   W każdym razie od strony środowisk konserwatywnych będzie słychać naprawdę głośne wycie  
    • Co masz na myśli mówiąc o zablokowanym powietrzu ? Bardzo solidnie dokręcone, teraz za drugim razem upewniłem się dwa razy właśnie. Za 1 razem bąbelków nie było, poszło o wiele łatwiej, teraz dwa razy nakładałem, za pierwszym razem dzisiaj musiałem zdjąć całkowicie założony tpm bo się przerwał. Właśnie katuje w batku 1, bez UV, zaraz podeślę wynik z hwinfo Niestety, nie mniej nie więcej. Ten typ tak ma i pozostaje granie tylko z UV. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...