MisterT Design
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
Nie możesz po prostu wczytać poprzedniego save? JA raz skorzystałem gdy utknąłem na mapie świata w skałach i nie dało się wyjść... -
Przez VRman · Opublikowano
Zostałeś laureatem Najgłupszego Posta w tym wątku. Niestety to jest dość typowe. Nie zgadzam się z czymś, więc zrobię z autora danej opinii kogoś gorszego, to poczuję się lepiej. I nie ważne, że to będą projekcje i bzdury. Ile razy już to było obalane to nie zliczę. Tak. Jasne. Wszyscy krytycy krytykują DEI bo nie mogą fapować. Wszyscy krytycy DEI to rasiści. Wszyscy krytycy to piwniczaki po 50tce, którzy krytykują gry/filmy dla młodszych graczy/widzów bo są niedorozwinięci czy cośtam. Od lat to samo, a potem wielkie zdziwko, że jakieś studio zamykają, bo przecież to mieli być tylko krzykacze internetowi a tu klapa finansowa? Ale no jak to! A zrozumieliby jakby się dowiedzieli czegoś z sensownej krytyki. Ale się nie dowiedzą, "bo to złe filmiki/youtubery były". DEI/WOKE nikomu nie przeszkadza, a jak przeszkadza to jesteś ista, fob i incel, bo każdy prawak to incel! Nieprawak zresztą też, jeśli ma odmienną opinię o czymś. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Wspaniała i mało jakie studio dorasta im do pięt! -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Pisałem o gejach konkretnie, a takich widać poza romankiem i ty doszukałeś się w 2 części. Zobacz czy ci się, jaki w lodówce nie zalągł. Ciągle o nich myślisz, jak widać, ty i inne "prawilne" chlopaki -
Przez Faflucy · Opublikowano
@PiPoLiNiO Jak cewki w tym Vanguard ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi