Pentium D 1 868 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Filmik z mojego skalpowania. Napisy po angielsku aby nie każdy zrozumiał a na dodatek zółte
leven 911 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Dobrze widziałem ? 170stC ? Na goły rdzeń zakładałeś chłodzenie ?
Pentium D 1 868 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja 4 godziny temu, leven napisał(a): Dobrze widziałem ? 170stC ? Tak 4 godziny temu, leven napisał(a): Na goły rdzeń zakładałeś chłodzenie ? Nie. Skleiłem silikonem.
bourne2008 1 724 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Przydałoby sie jakieś podsumowanie bo z tego nic nie wynika. Znów tylko CB23. Edytowane 10 Maja przez bourne2008
Pentium D 1 868 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, bourne2008 napisał(a): Przydałoby sie jakieś podsumowanie bo z tego nic nie wynika. Znów tylko CB23. Było w głównym wątku jako takie, ale mało kogo to obchodziło to mi się nie chciało tego liczyć wtedy. Trzeba brać pod uwagę, że wskaźniki więcej jak 100*C nie pokażą więc faktycznie urwało pewnie więcej na P-Core. U derbauera wyszło chyba właśnie około średnio 12 - 13*C mniej. Tu jeszcze zegary przed i po delidzie Edytowane 10 Maja przez Pentium D
janek25 328 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja W dniu 10.05.2026 o 07:22, Pentium D napisał(a): Tak miewali wiecej i zyli.I jak
Rekomendowane odpowiedzi