tomsx22 0 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Mam HDD 500 GB i myślę o dokupieniu czegoś szybszego chociaż pod system i programy. Szukam SSD SATA III, czy Goodram CX400 będzie ok?
Pan Mateoo 780 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca to budzetowa opcja, ktora jako tako spelni swoje zadanie. problem moze okazac sie po zapelnienieniu do 80%+ 1
tomsx22 0 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca lepiej celowac w crucial bx500 lub samsung 840 Evo??? Może da się coś na olx znaleźć a chybe te modele mają dobre opinie
kubon 209 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 840 evo to zabytek, poszukaj na olx coś taniego z gwarancją, na system i pierdoły nie będzie większych różnic Jak ma być coś konkretnego to 870 evo, crucial mx500, kingston kc600 są najlepsze Edytowane 18 Czerwca przez kubon 1
Krystian03 35 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Miałem kiedyś 2 dyski Goodram CX400 i lepiej nie kupować, bo w moim przypadku nigdy nie dochodziło do prędkości producenta (pomimo odpowiednich kabli) a nawet jak było blisko to nagle zmniejszało prędkość do zera i tak co chwile pomimo że dysk nie był nawet zapełniony, więc gry zamiast pobierać na przykład 30 minut czasami trwało nawet 2 godziny. Podobno też dosyć często (na szczęście mi się nie zdarzyło) nagle dysk pada podczas użytkowania i bez zdejmowania obudowy dysku (co wtedy kończy gwarancję) praktycznie nie da się danych odzyskać. 1
Rekomendowane odpowiedzi