Wuadator 86 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Cześć! Tak jak w temacie, prosiłbym o propozycje zestawu do +/- 11k ( sama buda) Komputer w 90% ma służyć do grania ( 50% CS, reszta jakieś tytuły AAA) Kolega chce kupić sprzęt i wysłał mi linka do gotowca. Jak spojrzałem, to oczy zaczęły mi krwawić Zawsze mogłem liczyć na Waszą pomoc, także założyłem temat. Z góry dziękuję za propozycje i pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca przez Wuadator
Dirian 940 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W tym budżecie 9800X3D + RTX 5080: https://www.morele.net/inventory/info/2567d28b/ Ew. jakieś ARGB można dać jak mu zależy. 1
Wuadator 86 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) @Dirian Dzięki za złożenie! Myślę, ze poszukam mu jakiegos rtxa 5080 z 3 wiatrakami jednak i może arctic liquid freezer III 360? Podobno ma dosyć duży radiator, ale w tej obudowie, co podlinkowałeś powinien się zmieścić bez problemu raczej. Kolega typu plug and play, myślę, że zestaw jak najbardziej w porządku. Pozdrawiam Edytowane 23 Czerwca przez Wuadator
Dirian 940 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Można szukać z 3 wentylami choć tutaj to chłodzenie jest bardzo dobre i nie odstaje - masz 2 wielkie wentyle 120 mm. Co do AIO - może być i Freezer, ale stówy jak na morele bym nie dokładał
dan254 177 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca https://www.pepper.pl/promocje/karta-graficzna-zotac-rtx-5080-solid-core-oc-16-gb-5-lat-gwarancji-1299190 1
Wuadator 86 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Dostałem informację, że wszystko dzisiaj doszło ( na monitor miał budżet ~2k, więc padło na Aw2725df, inny znajony ma i jest zadowolony) . Dzięki za pomoc @dan254 i @Dirian!💪 Pozdrawiam Edytowane 27 Czerwca przez Wuadator 2
dan254 177 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca No i super.Niech służy długo i bezproblemowo.Jaka kartę wzięliście ?
Wuadator 86 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) @dan254 tego zotaca, co podesłałeś z Peppera. Jak coś będzie nie tak, to zawsze jest 2 tyg na zwrot więc luz. Kolega sam tam nic nie poskłada więc morele składało pc, dzisiaj sam ma podłączać grafikę. Przeprowadzę go przez proces aktualizacji biosu, sterowników etc przez telefon i dam znac, czy wszystko śmiga 😅 Edit: @dan254 @Dirian kolega zadowolony, wszystko śmuga Jak należy, tylko morele dało ciała. Tak jak pisałem wcześniej- kolega nigdy nic nie podłączał, nie grzebał przy pc. Poprosił ww. Sklep , żeby wyprowadził kabel do karty graficznej, zeby sam tego nie musiał robić. Okazało się, że zamiast 12v 2x6 wyprowadzili 2 kable 8 pin( juz mogli chociaż 3 wypuścić...). Temat ogarnięty, kable poprzepinane, wszystko lata, jak powinno. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam. Edytowane 29 Czerwca przez Wuadator 1 1
Rekomendowane odpowiedzi