Jaka obudowa do ok250zł lepsza od zalman z3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Rafe · Opublikowano
Tak, zgadza się bo AE najlepiej służyły wysokie taktowanie procesora, nie koniecznie ilość rdzeni. Ale Adobe to zmienia z poprawkami i obecnie ilość rdzeni zaczyna mieć znaczenie. Puget Bench fajnie to opisuje i pokazują w testach, dla gpu I dla ramu też (tutaj ddr4 3000 wypadało praktycznie tak samo jak ddr5 6000 😅 ) więc bardziej ilość niż szybkość pamięci ma znaczenie. No i cache więc szybki dysk znacznie przyspiesza pracę AE. Nvidia także wskazana ze względu na kodeki obsługiwane. Trochę siedziałem nad tym, nadal mało ale zaobserwowałem ze trendy się zmieniają z aktualizacjami. Jak wyjdzie nowy intel to może też coś się zmieni ale to nie nadąży człowiek i nie te czasy żeby kompa co 1-2 lata wymieniać... -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Po namowach kumpla odpaliłem RE 4, ta seria to nigdy nie była moja bajka, ale kumpel powiedział ze w 4 akcji sporo i że powinna mi sie spodobać no i chyba ma rację, myślę że Requiem wciągne -
Przez simon1794 · Opublikowano
dokupiłem ten zestaw montażowy który podesłałeś wyżej , ustaweinia graficzne na niskich zawsze tak jak grają prosi i mi to pasuje.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi