[SPRZEDAM] Zestaw 114 pamięci RAM SODIMM - Licytacja od złotówki!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Będzie grane. I to co najmniej na 2 razy, uwielbiam gry gdzie widać konsekwencje swoich wyborów. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Doamdor tak, to dokładnie ten. 5K2K ma około 33% więcej pixeli więc oczywiście będzie ciężej to wykarmić. Natomiast dostajesz już Tandem OLED RGB Stripe, wyższą rozdzielczość, dual mode (165/330Hz), DP 2.1 UHBR20, GLOSSY!!, KVM Switch i parę innych ciekawych ficzerów. Mimo wszystko bardziej podniecająca perspektywa niż gołe 45hz więcej. Ta jasność w 42" C6 to też nie będzie jakaś przepaść. Miałem przez kilka tygodni G5 48 i powiem Ci że tak jak używam na statywie podłogowym za biurkiem to był dla mnie i tak zbyt jasny w HDR nawet w niepełnym zaciemnieniu i max dobiłem chyba do 70% haha. Obejrzałem kilka materiałów reddit/YT i mój entuzjazm wyraźnie opadł w stosunku do 42" C6. Mimo wszystko to jest kolejny odgrzewany kotlet, w zasadzie już kolejny raz -
Przez hubio · Opublikowano
@AndrzejTrg jak miałem 18 lat też tak myślałem jak @voltq To kwestia idealizmu + założenia, że ludzie nie mają prawa do błędu a jak pobłądzą to niech zdychają... Trzeba trochę tych błędów w życiu popełnić żeby ogarnąć... I niekoniecznie błędów związanych z uzależnieniami... Natomiast w przypadku @voltq jest trochę inna sprawa bo on oberwał od życia i to mocno. Bardzo mocno. I się wygrzebał ale uważa, że jak jemu nikt nie pomógł to niech wszyscy też przechodzą przez piekło.... -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Mark_ Jak jest za ciepło nawet po UV, jak zmieścisz 120mm, to dołóż, producent podaje 2x140mm, lub 3x120mm. -
Przez ju-rek · Opublikowano
W trybie Refresh - Normal, możesz ustawić na 1 i też będzie działać, nie są używane. W Mixed dopiero jest używane rfc2 i sb.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi