Kupię trochę sprzętu: gpu,mobo ITX,psu,cpu...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Bo to jest jeszcze bardzo grząski i świeży temat. Czasem jest lepiej, czasm jest gorzej. Wali po gałach tam, gdzie pojawiają się twarze. A i tu jest różnie. Nawet na W3 to widać. Są twarze, gdzie to dziala bardzo mocno, bardzo widocznie - ale dobrze! Twarze, jak żywe, ale bez farsy. A są twarze, gdzie efekt jest prawie żaden (ale i tak widoczny) -
Przez Kadajo · Opublikowano
A te włosy prócz masywnego spadku FPS coś dają faktycznie wizualnie ? JA wyłączyłem całkowicie HW i powiem wam ze nawet nie zauważyłem zbytnio ze coś jest gorzej, wręcz przeciwnie te włosy jakoś lepiej teraz z reszta obrazu się cieniują. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Pytanie jest tendencyjne. Należy ZAPOMNIEĆ i postawić znak równości = między RT&PT&NR i FG. Ba nawet MFG! Innej opcji nie ma i długo nie będzie. To pytanie z kategorii, "jak pocisnąc po autostradzie 180km, bez dotykania gazu i bez zwiększania spalania". Odp. Nie da się. -
Przez Godlike · Opublikowano
Musze to sprawdzić w ETS2, bo czasem,widzę zrzuty ludzi i sam nie wierzę czy to ej aj czy naprawdę tak można upiększyć gry, sprawdzałem pokic co w Asseto Corsa Competizione to tam dlss 5 nie zrobił szału a klatki z 200 do 60 spadly -
Przez LeBomB · Opublikowano
Szału nie ma, bo i nie ma dużych zmian. Autoukrywanie paska zadań dalej tylko gdy ten jest na dole.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi