Hard Reset 239 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Zakładam nowy temat. Chwalcie się doświadczeniami w temacie NR na Radeonach, komu i w jakich grach działa. Sprawdziłem na szybko w Directive 8020, uruchamia się, zabiera dużo FPS, ale różnic moim zdaniem brak, albo coś źle robię 1
RTXnietylko4060tiUSER 794 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września @Hard ResetPokaz cos w normalnym swietle.
Hard Reset 239 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 16 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Hard ResetPokaz cos w normalnym swietle. Nie mam takich gier , same horrory itp , a CB2077 po raz 10 nie chce mi się instalować
bofff 232 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września odpaliłem w cp2077 4k i ca 40fps zRT, nie ultra ale niżej oczko ładniej oczywiście, ale sam soft niestabilny. raz wywalił, raz się nie załadował, 3 razy zadziałał, za żadnym razem interface z End się nie pokazał jest potencjał 1
Hard Reset 239 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 21 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Hard ResetPokaz cos w normalnym swietle. Próbowałem w Batman™ Arkham City. Mod się instaluje, ale nie działa w ogóle menu moda , Optiscaler 10 też się nie odpala .
Hard Reset 239 Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września (edytowane) Twórca moda twierdzi że niedługo będzie działać dwa razy wydajniej . Edytowane 20 Września przez Hard Reset 1
Mar_s 2 514 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Aż dwa razy? To już pewnie będzie ile? Z 8FPS? 4
tomcug 4 100 Opublikowano Niedziela o 16:22 Opublikowano Niedziela o 16:22 8 godzin temu, Hard Reset napisał(a): Twórca moda twierdzi że niedługo będzie działać dwa razy wydajniej . I gitarka. AMD "nie może" i wg plotek wyda oficjalnie swój własny rendering neuronowy jako ekskluzywny dla RDNA 5 (), to modderzy robią swoje.
bofff 232 Opublikowano Niedziela o 20:35 Opublikowano Niedziela o 20:35 (edytowane) ta alpha 0.3.1 u mnie na 9070 działa stabilnie(j), i w cp2077 robi 44 fps i widać różnicę w wiedźmaku nie mogę uruchomić Edytowane Niedziela o 20:35 przez bofff
RTXnietylko4060tiUSER 794 Opublikowano Niedziela o 20:40 Opublikowano Niedziela o 20:40 @bofffJakie nastawy aby uzyskac te 44fps?
bofff 232 Opublikowano Wtorek o 05:37 Opublikowano Wtorek o 05:37 (edytowane) nie ultra of kors, szczebel niżej: RT/FSR4.1 wydajność/FSR FG pograłem parę minut, jakość obrazu sporo niższa niż 5090 Edytowane Wtorek o 05:41 przez bofff
Hard Reset 239 Opublikowano Środa o 21:20 Autor Opublikowano Środa o 21:20 DLSS5 Manager ma wersje eksperymentalną NR dla AMD. Sprawdzałem w Alan Wake 2 to wywala błąd przy próbie odpalenia. https://github.com/NODIX-TECH/DLSS-5-MANAGER/releases/tag/1.3.2
Hard Reset 239 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Przetestowałem wersje 0.4 i działa już całkiem zacnie . 1440p FSR4 Balanced ~100FPS, ale spadek jest z ponad 200FPS 3:40 menu z ustawieniami graficznymi. Edytowane 1 godzinę temu przez Hard Reset
tomcug 4 100 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W niskiej rozdzielczości to nie sztuka, żeby szybko działało Zmień z "pre-upscale" na natywną rozdziałkę i wtedy pokaż, ile jest FPS. Na 5070 Ti w takich warunkach spadnie z ok. 200 FPS do ok. 80 FPS.
Kadajo 10 637 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu To jest niesamowite jak ludzie nagle przestają widzieć masę problemów z obrazem jakie wprowadza NR bo włączyli nowa opcje graficzną Nawet DLSS 1 miał lepsza jakość niż NR po tych "optymalizacjach"
Hard Reset 239 Opublikowano 14 minut temu Autor Opublikowano 14 minut temu Nie grałem jeszcze z włączonym NR. Włączyłem tylko na chwilę w tej scence aby sprawdzić jak działa. Grę skończyłem dużo wcześniej. To aż tak źle to wygląda podczas grania?
tomcug 4 100 Opublikowano teraz Opublikowano teraz Zależy, jaką masz tolerancję na artefakty NR, które są widoczne nawet dla przetwarzania natywnego, a po obniżeniu rozdzielczości jest tylko gorzej z nimi.
Rekomendowane odpowiedzi