TV 75 cali do max 6000 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Ja się łączę z UK, też fibra 1Gb, i naprawdę nie ma rewelacji. -
Przez sino · Opublikowano
Oczywiście! Myślisz, że oni to produkują na kupę? Kupując RAM i SSD za szalone pieniądze? No nie. Po prostu sprzedają zapasy (małe). A skoro małe, to mała płynność i lokalne braki, ale też ogólne. To bardzo stara konsola mająca 6 lat, nawet jeśli PRO nowsze to nie ważne, nie produkują tego 20 mln rocznie (by mieć 150 mln jak PS2), ale tyle co nic. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Ja z kolei musiałem wrócić do pada. Od razu widać, że sterowanie było w pierwszej kolejności pomyślane pod konsole. Na początku pograłem trochę na myszy i klawie ale sens niektórych klawiszy i ich funkcji jest tak nieintuicyjnie pokraczny, że aż mdli na rzyganie - tak, wiem, że można to zmienić ale nie na tym to polega. Odpaliłem pada i od strzała wszystko logicznie ułożone pod palcami, nawet kombinacje tylu LT+Y by zmienić tryb strzelania wydają mi się bardziej rozsądne niż leczenie na "Q" a to tylko przykład. Zobaczymy ile wytrzymam - jak pojawią jest jakieś dzikie glitche czy bugi to gra leci z dysku i czekam dalej na poprawki. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Też mam światłowód od Neti 1Gb. Może to wina braku dobrych serwerów Amazon w Polsce albo Europie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi