Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jestem kompletnie zielony w RTV, potrzebuje najlepszego możliwego TV 75 cali do kwoty 6000zł. Jedyne co mi sie udało wypatrzeć to te dwa modele na " oko " oraz po opiniach 

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-75mled920-75-qd-mini-led-4k-144hz-vrr-titan-os-ambilight-x3-dolby-atmos-dolby-vision-hdmi-2-1

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-qe75qn77f-75-neo-qled-4k-mini-led-120hz-tizen-tv-hdmi-2-1 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Dziś sprawdziłem co tam słychać w projekcie Last Sentinel i latem praktycznie anulowano go i muszą kompletnie zmienić założenia, ponieważ prezentacja gry nie wypaliła, mimo 6 lat tworzenia, z czego 3 to głównie koncepty. Nie mieli jasnej wizji, marnując czas. Było tam kilku weteranów branży, jak i pracowników z legendarnych firm, ale niepotrzebnie szarpnęli się na poziom cyberpunkowego GTA jako pierwszy projekt, przy mniejszej załodze. Przy okazji dowiedziałem się, że Hideakiego Itsuno pracuje w Japońskim oddziale firmy i część siły roboczej trafi tam oraz do innych projektów Tencent. Na dodatek Hideakiego Itsuno podbierał pracowników Capcomu, więc już wiem skąd u nich bezmyślność w projektach... Stracili cześć głowy. Chińczycy naprawdę mogą nieźle namieszać w ciągu przyszłych 5-10lat.   Przypomniałem sobie, gdy usłyszałem o losach ID Software... MS zwolnił ludzi pracujących tam niekiedy +20 lat na rozmowie online ~80 pracowników trwającej minutę i nawet nie mogli przyjść po swoje rzeczy. Było to dzień przed premierą DLC do DOOMa, a pracownicy zostawali nawet 17 godzin w pracy, aby utrzymać jakość projektu.  
    • Nie kupuje się karty za prawie 8 tysiaków, aby akceptować że cos w niej lata. Odłamana blaszka od radiatora może spowodować zwarcie na płytce drukowej.
    • Dzisiaj odpaliłem sobie jednego z moich retro lapkotów, ja miło sobie wrócić do Win98SE i 64MB RAM oraz jednordzeniowego CPU.   
    • Zanim dostaniesz akceptacje od gwaranta, to wyjdą nowe 60XX   Jedna blaszka nic nie zmieni, chyba, że masz ciśnienie na 100%.  
    • Wiadomo, że wojna będzie trwac długie lata. W 2013 był euromajdan, bo ukraincy liczyli na dobrobyt. Zamiast tego dostali w 2014 atak rosji i spadek pensji realnej o 30% Potem zachód przyznał ,że wejsćie do UE możliwe dopiero po 20 latach. Po ataku w 2022 rosja zdołala omijać sankcje. Ukraińcy mieli wejść szybko do UE, ale wiemy, że znowu będą czekać 20 lat. Ukraińcy masowo umierają, sa ranni w zamian za obietnice ,że kiedyś będzie tam dobrobyt. Ja się zastanawiam czy warto znosić codziennie rosyjskie rakiety i drony czy wybrac ściezke Białorusi.   Wiadomo, że ukraińcy walcza o suwerenność swojego państwa. Zachód ich manipuluje. Dostarcza tylko tyle broni, żeby wojna trwala jak najdluzej samemu się nie narażając. To bardzo przypomina Wietnam. Moim zdaniem zachód oszukuje ukraińców. Co o tym sadzicie? @ITHardwareGPT Ty też
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...