TeenPringless 2 Opublikowano Środa o 17:43 Opublikowano Środa o 17:43 Tak jak w temacie, jaki głośnik bluetooth do 250-300 zł polecacie? Taki by był w miare głośny - będzie używany do domowej siłowni na strychu 😁 Ewentualnie mógłbym trochę dołożyć pieniążków - jeżeli warto.
j4z 2 025 Opublikowano Środa o 18:11 Opublikowano Środa o 18:11 (edytowane) Dla mnie rewelacyjnie gra Soundcore Motion+, ale w łazience i kuchni gdzie metraż jest nieduży, a i nie lubię głośno słuchać. Może coś od nich, ale większego? Edytowane Środa o 18:11 przez j4z 1
TeenPringless 2 Opublikowano wczoraj o 06:48 Autor Opublikowano wczoraj o 06:48 (edytowane) 12 godzin temu, j4z napisał(a): Dla mnie rewelacyjnie gra Soundcore Motion+, ale w łazience i kuchni gdzie metraż jest nieduży, a i nie lubię głośno słuchać. Może coś od nich, ale większego? No właśnie czytałem, żę Anker Soundcore jest porządną firmą, więc zamówiłem coś takiego: soundcore boom 2 BT Mam nadzieję, że będę zadowolony Edytowane wczoraj o 06:48 przez TeenPringless 1
AndrzejTrg 3 690 Opublikowano wczoraj o 07:07 Opublikowano wczoraj o 07:07 Jedynie to audiofile mogli by się przyczepić, ale dla normalnego użytkownika będzie grało bardzo dobrze. Posiadam jakieś tam słuchawki ankera p40 i jestem zadowolony. Super że napisałeś że do użytku domowego, a nie częstowania jakimiś oliwkami czy innymi skolimami bogu ducha winnych ludzi 1
j4z 2 025 Opublikowano wczoraj o 08:11 Opublikowano wczoraj o 08:11 Były audiofil (z nawrotami) jest zadowolony z motion+. Umila przyrządzanie szamy i kąpiele. Godzinę temu, TeenPringless napisał(a): Mam nadzieję, że będę zadowolony Daj znać. 1
TeenPringless 2 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu W dniu 1.10.2026 o 10:11, j4z napisał(a): Były audiofil (z nawrotami) jest zadowolony z motion+. Umila przyrządzanie szamy i kąpiele. Daj znać. Kupiłem wersję z Plusem - tylko 100zł drożej i w super cenie (500zł). SOUNDCORE Boom 2 Plus Pierwsze wrażenia - grają fajnie, dobry bass. Głośność z zapasem starczy na siłownie pod większy metraż. Ciężko mi porównać dany sprzęcik do innych głośników przenośnych bo to mój pierwszy taki sprzęt - ale wygląda na to, że bynajmniej jestem zadowolony. 1
j4z 2 025 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 48 minut temu, TeenPringless napisał(a): jestem zadowolony To najważniejsze Niech służy jak najdłużej.
Rekomendowane odpowiedzi