Strona się rozwala na rozdzielczości 1440x900
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
Ukończone kampanie w MW3 oraz BO6, MW3 4/10 taka sobie, można postrzelać nie znałem map z poprzednich części, nie grałem w multi więc jako tako się grało, najładniejsza misja w górach. BO6 6.5/10 tu już lepiej chociaż grafika nierówna, ładne klimatyczne poziomy jak zimowy oraz wyglądające jak z ery PS2 np lotnisko, "momenty" znane z serii na wysokim poziomie, poruszanie się oraz duża ilość broni + animacja tego wszystkiego też mi się podobało, fabuła jakaś dziwna. -
Przez DITMD · Opublikowano
Muszę się przyznać że sceptycznie podchodziłem do tej gry czytając te wszystkie wasze zachwyty nad nią, ale ona faktycznie jest tak dobra -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Posiadam monitor VA MINILED z sygnatury AOC Q27G3XMN (https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/q27g3xmn) Ogólnie odpowiada mi przez realny HDR (VESA 1000). Kontrast jest ekstra - od smolistej czerni do oczojebiącej bieli. Problem jest w tym, że na dłuższą metę długotrwały kontakt z jasnym obrazem męczy oczy. Jak sprawa wygląda z monitorami OLED z VESA 1000. Na chłopski rozum ~1000nitów na OLEDZIE będzie tak samo męczyło wzrok jak na MINILEDZIE. Może czegoś nie wiem istotnego - słucham Państwa. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Z tym wszystkim się zgadzam. Ale to jest dysputa na poziomie "walki z systemem". UE wydaje się nie mieć po prostu konkurencji i jest dominantem rynku. Tak samo, jak M$ z windą, Nv ze swoimi kartami. Ciągle będę to powtarzał. Nie ma przymusu korzystania z UE, nie ma przymusu instalowania windy, nie ma przymusu zakupu kart Nv. Jeżeli ktoś sie na nie decyduje, bierze je z całym balastem inwentarza. Z zaletami i wadami. A żaden z w/w produktów nie jest pozbawiony wad. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Póki co długie i nudne wprowadzenie. Oby gry dowiozły.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi