-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
MHEV też może nie mieć tradycyjnego rozrusznika. Do reszty zgoda -
Przez galakty · Opublikowano
Można, ja jednak jestem fanem jedno do wszystkiego i mam ogólny FFB którego nie ruszam -
Przez leven · Opublikowano
W sierpniu kupiłem 2x16GB g.skill 8000/38 za 850zł. Teraz te memki kosztują dobre 3000zł Podarowałem sobie wysokie nastawy pamięci, bo strach, gdyby coś się z nimi stanęło -
Przez Art385 · Opublikowano
No u w moim GB nie wepniesz nic. USB-C na płycie niet, Panel FP często można wpiąć w złącze pinowe ale nie w tym mobasie bo ta gdzie wtyczka ma zaślepiony pin to płyta ma piny i trzeba by rzeźbić. Natomiast Instrukcja to jest majstersztyk nie jest nic napisane są tylko obrazki, które sprawdzają się do informowania jak wyjąć filtr ale trochę tekstu do kabelków kilkunastu i dwóch hubów, to jest wskazane. Choćby zwykły schemat ze złączami jak w jakiejkolwiek instrukcji od mobasa. Trochę tekstu jednak dało się dać do rozpiski kontrolera argb. Ogólnie jakby dwa zespoły robiły budę jeden z szkielet, który jest super. No topka. No i ten drugi co wrzucił huby i jakieś kable i fajrant. No i za krótki kabel FP dla płyt atx to jest absolutna wisienka na torcie. Teraz tak 4 light wingsy są tak jasne, że na wbudowanym kontrolerze w nocy jest trochę przypał przy 11 to jakiś hardcore musi być. No i tu się trzeba ratować mobasem i jego kontrolerem argb no i tu MSI klasycznie potrafi zmienić kolorki na ramie Gskilla a jak idzie o adresowanie argb kontrolera obudowy, to potrafi wyłączyć doidy tudzież zresetować komputer No to spróbowałem OpenRGB oprócz moich gratów wykrył bezprzewodową kalwę logi z rgb, której nie mam a jak puściłem komendy do płyty, to co prawda OpenRGB zmienił kolory diod ale po kilku zmianach uwalił FW argb na płycie i a szkoda gadać, szkoda strzępić ryja. Fantastyczne narzędzie trzeba było wrzucać FW argb i robić clear cmosa. Już sobie przypomniałem czego po przesiadce na B550 wywaliłem całe rgb No i tu wchodzi cały na biało Asrock 9070XT Steel legend ze swoim kontrolerem ARGB. Podpinasz kabel od huba budy do GPU przestawiasz budę w tryb adresowania. Uruchamiasz leciutki soft asrock polychrome i wtedy dzieją się rzeczy NIESTWORZONE wszystko działa od strzała, bez żadnego problemu i nie gryzie się z innym softem. Wybierasz tryb argb, kolor i jasność argb wysyłasz komendę i wszystko od GPU po RAM świeci jak chcesz i nie trzeba już siedzieć przy kompie w okularach przeciwsłonecznych . Dzięki Pan AsRock Jeszcze trzeba dokupić 3 LS3 odwrotne i extendery do kabli. W AIO najwyżej chłodnice pomaluje no chyba, że się trafi jakieś dobre promo na białe AIO to się pomyśli. Spróbuj przyciąć zegar do 2 GHz i zobacz czy się sypnie jak nie to Bethesda. Jak się sypnie to driver a jak driver to sobie poczekasz na fix, bo jeszcze nie widzę aby ludzie bluzgali na Fallouta 4. -
Przez Camis · Opublikowano
Rozwiniesz jakie kiedyś niebezpieczeństwa czyhały na dzieciaków?.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi