CPU MOBO RAM Pytanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nikogo nie interesuja odklejone przyklady najslabszego modelu karty bez oc do topowego modelu po oc. Kogo to obchodzi? Tylko ciebie i przypomne to, ze ciebie tu cisna beke, a nie ze mnie wlasnie przez takie glupie przyklady i twoje fantazje z 5080, ktore kazdy juz tu zna -
Przez Reddzik · Opublikowano
Byłem w miejscu gdzie pobiłem kilka orków itp tam skrzynia była bardzo podobna do tej w.w co wrzuciłem screeny ale było 5 suwaków i za którymś razem się udało. Ta co wrzuciłem screeny wydaje się być trudna z racji dodatkowego suwaka i zwiększa to kombinacje. Może jeszcze potestuję. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Realia sa takie, ze przy graniu w jakies tam gierki, to czy jest OC czy nie praktycznie nie ma znaczenia, przynajmniej w wiekszosc tytułów, natomiast jak grasz w gry z path tracingiem, juz czuc różnice OC vs def. No OC ramu i Proca jednak kiedys dawało dosc sporo z tego co pamietam, obecnie 7800/9800x3d sa na tak wysokim poziomie, że czesto te OC nie daje nic bo karta niedomaga. No ale sa tez gry tym Hogwarts legacy gdzie w niektorych miejscach OC ramu i proca robi roznice. No ale powiedziałbym że to raczej rzadkosc. Wierz sobie nawet w Świetego Mikołaja, mi to na prawde nie przeszkadza. Poza tym prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja. Podałem Ci realnie przyklad, i tyle. A to że Ci on nie pasuje to co ja na to poradze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi