Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Na dopłaty się nie łapałem, poza tym nie miałem wystarczającej zdolności, by zostawić sobie cokolwiek na czarną godzinę. Teraz, chociaż mieszkania są 2x droższe, mogę sobie cokolwiek zostawić, niestety też tylko dzięki kredytowi - tak, zacząłem właśnie tak kombinować, że trzeba jednak brać kredyt i heja, życie nie poczeka. Niestety perpsektywy mam zerowe, dlatego boję się zostać z kasą na pół roku, muszę sobie zostawić znacznie więcej. Dlatego trudno mi przychodzi przekraczanie kolejnych granic cen mieszkań, a rynek jest fatalny i trudno kupić cokolwiek tańszego, nawet o kilkanaście tys, co nie będzie wielkim rozczarowaniem albo dużym problemem logistycznym (nie mogę mieć prawka - zresztą wtedy dochodziłoby miejsce postojowe ) Czasem zazdroszczę ludziom mogącym kupić coś pod miastem taniej (no, może brak ciepła systemowego jest tutaj niedogodnością). -
Przez rzymo · Opublikowano
Bo to zwykłe zielone moduły SO-DIMM w adapterach -
Przez hubio · Opublikowano
@galakty z reguły w umowie masz zawsze 2-3 miesięczny okres odstąpienia. Po za tym jak masz normalnego najemcę to ci dużo wcześniej zasygnalizuje. W końcu po trzecie w Polsce to nawet nie można tak łatwo wyrzucić ludzi co latami nie płacą, a co dopiero płacą. Po czwarte mają wejść przepisy, żeby najem był zawsze na długi czas. Co do aspektów finansowych to kiedyś myślałem tak samo, że to są pieniądze wywalane za okno jeśli chodzi o najem. Natomiast wszystko też zależy od wieku. Zaciągamy kredyt na 20 czy 30 lat na kwotę 500000zł, ale spłacamy 1mln czyli 500 000 oddajemy również i też wyrzucamy w błoto. Jedynie mamy perspektywę, że to będzie nasze. Najbardziej opłaca się odłożyć własne pieniądze np po pracy zagranicą i kupić za własne lub z bardzo dużym wkładem własnym. No i jak będzie wojna to te wszystkie domki i mieszkanka, które spłacało się całe życie pójdą w gruz Oczywiście odłożenie dzisiaj własnych środków jest niezwykle trudne, ale to najlepsza droga. A zarówno kredyt jak i najem mają swoje plusy i minusy. -
Przez lukadd · Opublikowano
@blabla123 Już Własne 2,5m2 za 4k pln https://allegrolokalnie.pl/oferta/domek-drewniany-ogrodowy-szopa-na-narzedzia-25m-ii4?rep=1013458044
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź