U mnie będzie wynik mało miarodajny, 1.8T A4 B7 zrobiony pod 250 KM, także modyfikacje były. Musiałem spuścić moc bo niestety ale bez Quattro ciężko się startowało na pierwszych biegach.
Spalanie 90 km/h - 7.2l/100 km
Spalanie 140 km/h - 9.9-10.3L/100 km.
Różnica jest bardzo duża od samej prędkości, a żeby testy były bardziej miarodajne to trzeba by było zrobić trasę 100 km przy temp -15 a później przy 0 a później przy +15 - moim zdaniem różnica w silnikach ICE to będzie do 20%. Więcej może oznaczać usterkę albo zbyt zimny silnik i krótkie odcinki.
Zamówienie wysłane tego samego dnia, dobrze zabezpieczone bo karton i folia bąbelkowa. Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami a opinia 4/5 z dopiskiem "ok"
Ten co Tobie zaproponowałem, jest chyba najbardziej wypasionym aku jaki jest na rynku (ma najdłuższą deklarowaną żywotność i renomowanego producenta). Także powinien wytrzymać ... dłużej niż inne. (mowa o tym z taką szarą obudową)
Zależy od UPS. Zauważyłem na podstawie CyperPower cp900epfclcd (chyba dwie sztuki badałem - jedna prywatnie, drugą kupiliśmy do pracy), że w UPS jedno-akumulatorowych, akumulatory żyją znacznie krócej niż dwu-akumulatorowych, co sprawdziłem przy pomocy wielu egzemplarzy CyberPower cp1300epfclcd.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź