Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Taka ciekawostka jak bardzo ta gra jest ułomna. Jeśli ktoś planuje pełny uninstall to tego nie zrobi bo aby odinstalować EA Javelina, czyli antycheat należy użyć specjalnej apki, która znajduje się w folderku z zainstalowaną grą. Powiecie - no i co z tego - klikam i usuwam. A właśnie nie, okazuje się, że po odpaleniu apki nie można usunąć antycheata bo BF 6 nie widnieje na liście wspieranych gier. Oczywiście grę jako całość można bez problemu odinstalować ale syf w postaci EA Javelina zostaje w systemie dlatego o tym informuję. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Możesz sam sobie sprawdzić na OLX, Allergo, Pepper, sklepy. Z RTX 5090 jest tak samo, na allegro jest ich coraz mniej i kosztują znacznie więcej. @Wu70 Wymieniać pamięci na RTX. -
Przez Adikon · Opublikowano
Tak jak pisał @lukaddludziom vsoc skakał do 1,7V. Wiele osób też za wszelką cenę włączało scalar X10 i inne boostery, żeby tylko zegar był jak najwyższy. Sporo sztuk też poszło przy użyciu hibernacji i paliło przy wybudzaniu przez właśnie skoki napięcia. Już niejednokrotnie pisałem, że nie mam zamiaru bronić ani AMD ani Asrocka, bo żaden w tym mój interes, ale nadal nie ma pewności kto jest winny skoro takie 7800x3d jednak działały spoko ludziom na tych samych płytach na których później jarały się 9800x3d. Takie czasy, QC też działa jak działa i nic nie poradzimy. Dla mnie największym zmartwieniem jest fakt, że jak się coś zjara to oddadzą Ci kasę zamiast wymienić albo dostaniesz kasztana czy to Cepa czy RAMu, a przecież człowiek zawsze szuka tej dobrej sztuki. P.S. Życzę wszystkim jak najmniej awarii sprzętowych, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!💪🏻 -
Przez Wu70 · Opublikowano
Jest i on, nasz wybawiciel, dawca fpsów, przemówił z życzeniami! -
Przez raiders · Opublikowano
Info dla graczy – ścieżka BF Pro Twórcy są świadomi problemu z BF Pro – Bonus Challenge nie przyznaje wystarczającej liczby punktów, aby ukończyć całą ścieżkę nagród. Obecnie trwają prace nad aktualizacją, która sprawi, że wyzwanie będzie przyznawać prawidłową liczbę punktów. Następnie zespół zajmie się kolejną aktualizacją dla graczy, którzy już ukończyli wyzwanie – ten etap może potrwać nieco dłużej. Ogólnie to jedna wielka w tej grze nie działa nic poprawnie ,dosłownie nic . Jednym nie zaliczy tych punktów innym daje za dużo . Im dłużej w to gram (a ostatnio coraz mniej ) dochodzę do wniosku ze ta projekt zasługuje tylko na jedno DELETE , nie wiem jak to możliwe ze dali betę grywalną fajną ,a finalny produkt dramat no chyba ze my ulegliśmy zbyt dużemu zauroczeniu nową produkcją . Obecnie w tej grze nie ma żadnego balansu najlepsza bron w grze to PM SGX ,PW5A3 i kosisz ludzi na 2 koncu mapy czy snajperów w krzakach , Przełamanie najgorszy tryb w grze bo albo jedna strona ma 2-3 czołgi a druga 0-1 ,albo totalna kampa jak na moście manchatańskim punkt pierwszy XD .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź