Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Ja stawiam że nowego nie będzie, ale seria 5000 dostanie kopa do FG który zabierze mniej klatek bazowo. -
Przez galakty · Opublikowano
Odważnie ale w sumie jak masz obręcze to się nie dziwię... Sam chciałem przejść na Moza ale z obręczami spory koszt wychodzi Haha, czemu oni nie potrafią dać LC już.... od razu trzeba upgrade robić -
Przez MadDog · Opublikowano
Duża część laptopów ma teraz fukcję "power resetu". Odepnij laptopa od zasilania i przytrzymaj przycisk Power przez 1 minutę. Tak jak napisał Send1N może przywiesił się kbc. -
Przez B166ER · Opublikowano
Miałem okazję posłuchać Pana Tarczyńskiego w programie PBD Podcast. Zacznę od tego że nic się we mnie nie zmieniło w materii nie trawienia "szołmeństwa" a właśnie to cechowało aktywność Pana Tarczyńskiego we wspomnianym podkaście. Pan Tarczyński był nakręcony (mam nadzieję że nie naniuchany) że kilka razy zapomniał że jest gościem i wyglądało jak gdyby chciał przejąć rolę gospodarza co w mojej ocenie jest nie tylko brakiem ogłady ale i zwyczajnym chamstwem. Następnie cytował jakieś dane z Niebiosa jedne wiedzą jakiego źródła o najniższej nielegalnej imigracji do Polski oraz jakieś brednie o największym wzroście gospodarczym naszego kraju. Przeciętny obywatel USA nie wie nawet gdzie leży Polska więc zapewne to przeszło. Umizgom do Pana Prezydenta Trumpa końca nie było podobnie jak w stosunku do Amerykanów. Nie żałuję nikomu ale mam wrażenie że to była taka gra na przyszłość. Winnym nadmienić że w sytuacji kiedy ktoś (wybaczcie nie będę teraz sprawdzał) pojechał po Panu Tarczyńskim to ten zamiast wydzierać ryja cierpliwie go wysłuchał miast wchodzić w zdanie czy zakrzykiwać to akurat pozytywnie. Wypada jednak pamiętać że ludzi którzy udzielają się medialnie, których stać na odpowiednie doradztwo, wiedzą jak się zachować i potrafią sporo trenować. Daleki jestem od twierdzenia że Pan Tarczyński takie szkolenia czy doradztwo zaliczył ale realistycznie rzecz biorąc jeżeli swoje istnienie uzależnia się od rozpoznawalności, istnienia w mediach bla bla bla to któż ambitny czy zdesperowany nie zwiększy swoich szans?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi