Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez QuBBa22 · Opublikowano
Kontynuując wątek z tematu o Zen 5 - zwróciłem 9800x3d i tą płytę B850 Eagle. Akurat w poniedziałek X-KOM rzucił promo na boxowego 7800x3d więc nie mogłem się powstrzymać chociaż ten 9600x z Ali też trochę kusił (przesiadka z 7600 na 9600x dupy niby nie urywa ale by była prawie bez dopłaty). Zamontowałem tego zawodnika na starym, dobrym Asrocku i odpukać teraz wszystko działa. Nie ma restartów i błędów sterownika. Oprócz zmiany procka wypiąłem i wpiąłem kabel zasilający od GPU na nowo bo widziałem jakiś post na reddicie jak chłop miał trochę podobne objawy i u niego była to ponoć kwestia styku kabla (dodatkowo odwróciłem go złączami tak dla odmiany). Nie wiem czy procek był strzelony z fabryki czy może kwestia zasilania GPU, ale przynajmniej teraz mogę korzystać z kompa . Będzie trzeba porównać IMC do poprzedniego R5 7600, który robił 6400 mt/s 1:1. -
Przez Grexons · Opublikowano
Już xiaomi 15 było świetnym telefonem, a 17 rozbija bank z tą ogromną baterią... Bardzo dobry wybór w obecnej cenie :) -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Tak szczerze to nawet nie czytalem o co chodzi z tym X3D2... myślałem, że dołożyli poprostu więcej albo jakiegoś szybszego. Mój błąd. Z tego co pisali na pepperze to jest chyba pół na pół. Jedni mają opcję i działa, inni nie. Soft mam wersję EUR 1.0.2 czy jakoś tak, a opcja "overclock" była w którymś z nadrzędnych menu i wystarczyło zmienić z "off" na "on" aby zadziałało 120Hz. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Na ten moment xtb to najlepsze konto. Zawsze mozna później przenieść.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź