Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
W nic. Jak wydajesz tyle kasy chcesz wiedziec co kupujesz. Jednego dnia sa testy, a następnie dzien później sa w sklepach. Piszesz,a nie znasz realiow :d Co do modeli Msi Suprim X - topka, nie ma sie do czego przyczepic, w niektorych piszcza cewki. Gigabyte Gaming OC - swietne chlodzenie, ale trzeba samemu ustawić krzywa wentylatorow, zerowa szansa na piszczenie cewek. PNY XLR8 - mala, ciche chlodzenie i cewki Asus TUF - ok, ale piszcza cewki Asus Strix - ok, cewki tez daja sie we znaki -
Przez CryptTM · Opublikowano
Normalnie ten kupujący nadaje się do nagrody dzbana roku... Zakładając, że jako prywatny sprzedający wyłączyłeś rękojmię w ogłoszeniu na sprzęt używany, olx nie może ci wstrzymać wpłaty nie łamiąc przy tym prawa. Mało tego, kupujący potwierdził tym komentarzem, że sprzęt jest sprawny i zgodny z opisem, a że jemu nie odpowiada, cóż, to jego problem. Takie zagrywki cwaniaczków kończy się szybko, tj. prośba o podstawę prawną obligująca ciebie to przyjęcia takiego zwrotu. Przypominam, że regulamin serwisu nie jest podstawą prawna. Dziwię się, że UOKiK dalej pozwala na takie praktyki na olxie, widocznie za niskie kary dostają, może czas najwyższy przywalić im z grubej rury, żeby coś tam się zmieniło. Edit: jak sprzedawałem kiedyś kompa na olxie, pierwsze co: nie wysyłam przesyłka olx, drugie co: najlepiej odbiór osobisty. I święty spokój z takim elementem. Finalnie przyjechał młody chłopak ode mnie z miasta, kupił, nawet mu później małej pomocy w podpięciu i ogarnięciu kilku rzeczy udzieliłem. Zadowolony i cieszy się fajnym kompem. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Dymanie jest ciągle, za granicą Polak Polakowi Polakiem A najgorzej jest z tymi, co się określają prawakami, wszystkim w portfel zaglądają, wszystkim czas liczą i "jakość" pracy. A prawda jest taka, że jak masz w fach w ręku, to się o pracę nie boisz, możesz wymagania stawiać i nie musisz innym przez ramie zaglądać. Najbardziej pracę innych krytykują miernoty, które się boją o utrzymanie posadki, czy to będzie Polak, czy Holender, to najwięcej do krytykowania mają ci najsłabsi, a szefostwo zatrudnia i nie skarży się na nowych, co według słabiaków "nic nie robią". Jak "nowy" rzeczywiście w .... wali to nie ważne czy będzie miejscowy, czy z polski, czy z marsa leci szybciutko -
Przez Tomcat · Opublikowano
Jak to sie ma do ochrony pieszych - bedzie -1 gwiazdki EuroNCAP -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Siedziałem w ekosystemie Thrustmastera, mam kilka obręczy 599XX Evo, SF1000, i padło na nową direct axial drive T598, premiera w Europie za 2 tygodnie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi