Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@sabaru128 na obydwu fotelach jest na siedziskach materiał nie siatka. Natomiast na oparciach już tak i latem to jest bardzo wygodne. Siatkę na oparciu czyści się normalnie szmatką i odkurzaczem. Siedzisko odkurzasz. Mam dwa fotele. Jeden Ergohuman, podobny do tego Stema HN-5018 tylko że siedzisko nie jest tak wyprofilowane i jest z samego materiału osadzonego na strukturze podobnej do siatki z oparcia, przez co jest elastyczne, dopasowuje się kształtem i nie wymaga gąbki od spodu, co sprawia że latem jest przewiew nie tylko na oparciu, ale i na siedzisku. Drugi innej firmy i ma siatkę zarówno na oparciu i na siedzisku. Jest równie wygodne. Z tym że w obydwu przypadkach cena podchodziła pod 1800 zł jak je kupowałem. Choć obecnie da się znaleźć niewiele droższe a jeszcze lepsze fotele. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Musiałbyś się cofnąć i przeczytać to co wklejałem na temat dlaczego Rosjanie nie użyli, i nie użyją atomówki. Nawet strategicznej. Trump tego nie cofnie, ośmieszyłby się już w pierwszych dniach, i to u partnerów w Europie. Precedens już został wyprodukowany. Ukraina ma w 2025 roku perspektywę budowania CV z Szwecji, Mardery i Lynxy z Niemiec, swoje balistyki, lepsze drony, M777 z UK, swoje Bohdany produkują w ekspresowym tempie, produkcja amunicji w Europie będzie na poziomie 2 mln pocisków, już osiągnęliśmy 1.5 bodajże, plus F-16, Mirage przez cały rok i potencjalnie Gripeny. Dodatkowo Europa nie może pozwolić sobie na przegraną Ukrainy, jest w innej pozycji niż USA. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@caleb59 cały świat się crashuje, nic nie poradzisz -
Przez galakty · Opublikowano
Mnie xx90 nie interesuje i 99% ludzi na świecie też nie interesuje, ale ok -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Pewnie wyjdzie z tego niełzy gniot jeśli chodzi o optymalizację wszędzie 😁
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi