Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ChudyXp · Opublikowano
Do tego wiaterek może się zmienić i opad radioaktywny może spaść na kraj który wysłał daną bombkę tu jest fajna stronka gdzie można ustawić nawet wiatr i wybrać bombkę https://nukesimulator.com/pl -
Przez Dimazz · Opublikowano
@LeBomB gdyby PO chciało to by to cofnęło. Oni to przyklepali nie ma co zwalać na PiS. Druga sprawa znowu czytam o gigantycznych długach i przekrętach ale ja się pytam. Koalicja cały czas pokazuje ile tamci zrobili złego i nakradlii to Dlaczego nikt nie siedzi? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Naprawdę nie powinieneś myśleć o termopadach w takiej karcie. Założę się, że fabryczne przeżyją trzykrotność gwarancji i tam masz jeszcze PTM na rdzeniu. Najlepszy sposób na dobranie termopadów, to rozkręcenie karty i własne pomiary. Thermal putty rozwiąże temat - większość dostępnych na rynku nie przewodzi prądu więc jest pod tym względem bezpieczna. Kwestia ilości, bo trochę tego może pójść. Na taką kartę pewnie kupiłbym ok. 24g, bo trochę tego pójdzie patrząc na mosfety, cewki i vram - może też skusi Cię backplate mod. Na mój gust powinieneś olać to... prędzej tą kartę sprzedasz jak będziesz zmuszony wymieniać materiały termoprzewodzące. Skup się na realnym problemie - dziadowskiej wtyczce i gnieździe 12V-2x6. Ja osobiście mimo sympatii do Sapphire nie kupiłbym Nitro+ ze względu na tą wtyczkę tylko szedłbym bardziej w Pulse/Pure. -
Przez sideband · Opublikowano
Sprzedawałem to cudo ze 2lata wstecz daj sobie z tym spokój. Ani to nie tak dobre jak ciekły metal i dokładnie te same wady co metal. Podobne cudo GB na kładzie na swoje karty
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź