Tydzień OC sprzęt z rabatem do 20% - promocja do 26.07.2020
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Tak na szybko , to weź spróbuj podociskać ramy i wszystkie inne gniazda , tak samo z GPU , dociśnij , poruszaj. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie, autor już ogarnął zmianą biosu, ten zegar który miał na początku to nie było normalne, widać że ktoś grzebał i karta była ustawiona pod minning. -
Przez galakty · Opublikowano
3600 dobry do gier? Człowieku, ani max FPS ani low FPS nie były dobre, stutter jak diabli, zmieniłem na 5600X i było lepiej, ale dopiero 5800X3D pozamiatał. 2300 zł dałem, to że staniał potem nic nie znaczy. W tej chwili ewentualnie 7500F/7600 łapią się pod Twoje kryteria, ale topka AMD była, jest i będzie droga bo jest DOBRA. -
Przez Keller · Opublikowano
Ja tam już nie mam nic do dodania, tak, prawica i szczujący na te grupy społeczne są winni ich cierpień. Reszta to dorabianie ideologii, obwinianie ich o całe zło. Ot, demonizowanie. Tak to się nazywa. Jak ktoś jest emocjonalnie tak nastawiony to zostaje mu tylko szukanie sobie argumentów pod tezę. Wina jednak jest jasna - od wieków, poczynając od tego co religijne, kończąc na konstruktach prawnych i eksperymentach medycznych na czele z torturami, czy nagonką by stosować przemoc, ci ludzie mają pod górkę, więc należy im się współczucie, a przynajmniej neutralność, a nie agresywne wobec nich postawy. Nie chce mi się powtarzać, bo dobrze wiemy że każdy zostanie przy swoim. Mogę sobie być "odklejony", bo mówię prawdę, a prawak jej nie przyjmuje, bywa. Musk wam zrobi prawicowe gierki i sobie kupicie, a ja kupię nawet jakby Ciri miała mieć fioletowe, feministyczne włosy i wzruszę ramionami co najwyżej że inni się pieką o nic poważnego, a w poważnych sprawach ludzi cierpiących są tak infantylni. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Minął prawie rok od zakupu Pstryczka, a ja cały czas gram bez żadnych dodatków. Jestem ciekaw czy powinienem coś jeszcze dokupić. Nie mam nawet żadnego etui, bo stwierdziłem że nie potrzebuję jak będę grał głównie w domu, ale obudziłem się ręką w nocniku i wylatuję na święta, także przydało by się dodatkowe zabezpieczenie:D Z czego korzystacie? Jakie akcesoria must have? MicroSD?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi