-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Widziałem kilka razy takie coś, a nawet sam się na to nadziałem. Bugów jest tyle, że to jedna z najgorszych gier na rynku na premierę, gdyby to nie był Stalker 2, to zapewne miałby z 20% pozytywów na steamie. -
Przez Zachy · Opublikowano
Ludzie kupuja? Moze bywalcy overclock.net co sie jaraja ustawianiem ramu wysoko:) U nas cisza... A jak tam z dostepnoscia? Moze to dalej jest problem tez. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Godlikemój też tyle nie miał a jednak seasonic gx 850w. Bo wymianie zasilacza już rok czasu jest ok. Także to bylo jego wina. A uwierz mi tak sie męczyłem ze mialem wszystko wymienione że na końcu zostal tylko zasilacz i karta😆 -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Mar_s Żeby było śmieszniej https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-16767042605 Już się zapytałem czy ktoś to kupił i nie zapłacił czy zapłacił i zwrócił i ja to teraz kupiłem 400 zł drożej -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Ja bede reklamowal swoj prock i13600k. Cos jest nie tak. Na domyslnych ustawieniach w biosie juz po wgraniu nowego mikrokodu grzeje sie strasznie w 4K. Nie bede teraz mu robil UV i jakis fikolkow. Ma chodzic w stock dobrze. Jutro rozpoczynam akcje.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi