dezynfekcja sprzetu - jak i czym
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maras2574 · Opublikowano
Nic z tych rzeczy, dpi ok, blat biurka trzyma poziom, jak gram na padzie jestem daleko od biurka Schowałem już tamtego pada. Wracam do Elite, bo pomimo drifftu co jakiś czas, jest lepiej niż na ONE na kablu -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Armagetron, kuźwa ile w tej grze się spędziło godzin z ziomkami, split screen, jedna klawiatura i się szlifowało, we czterech -
Przez miro · Opublikowano
no no, ale sam pisałeś że u was nowa 135zł, a u nas 260 najtaniej Send wkleił za 180zł, to zdecydowanie za dużo jak na używkę bez gwarancji, nie ma ich w ogóle, nie ma konkurencji z ofert tego samego modelu Może kiedyś się skuszę, wezmę na testy nówkę z mozliwością zwrotu swego czasu na pclab dyskutowalismy o tych tanich kartach na usb : https://forum.pclab.pl/topic/1376925-jakiś-następca-aim-sc808/?tab=comments#comment-17277377 tam też @bourne2008 pisał że u niego aktywacja asusa ( ten klik/klak ) powoduje restart kompa na b650e cuda z tymi asusami... -
Przez Kelam · Opublikowano
Panowie - jeżeli wrzucacie coś ponad jedną fotę, to te kolejne ładujcie w spoiler. Wczoraj tu już dwa razy o tym przypominałem, a wcześniej też nie raz.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi