xXMateoXx320 Napisano August 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 11, 2020 Jakie słuchawki z mikro polecacie? Mam budżet 450 choć im taniej tym lepiej jak wiadomo... (na pewno się znajdą jakieś za 150) Co do słuchawek to zależy mi by nie "gniotły' głowy i były w miarę wygodne szczególnie do długiego grania w gry - zwłaszcza ze jestem okularnikiem Wiele osób proponowało mi coś pokroju skillery sgh1 HyperX Cloud Alpha HyperX Cloud Flight HyperX Cloud I HyperX Cloud II A co Wy uważacie za najlepsze i najrozsądniejsze? Zależy mi na nie gnieceniu głowy i żeby były przyjazne okularnikom - poprzednie z chin nie spełniły tych wymagań 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano August 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 11, 2020 (edytowany) Tak konkretnie nie doradzę z tych modeli, ale miałem u siebie pierwsze HyperX Cloud i strasznie bolał od nich łeb - przy większej głowie uciskają jak imadło. No i grały strasznie basowo - wręcz chamsko. Potem dorzuciłem do budżetu i testowałem senki hd 569 i 579 z czego te pierwsze zostały. Edytowano August 11, 2020 przez Kelam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano August 18, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 18, 2020 Te hd569 nie na mój budżet Może ktoś inny się tez wypowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano August 18, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 18, 2020 Man cloud II spoko ale lepsze byly adata emix z solo wzmacniaczem https://www.adata.com/sy/specification/522 Nie mam pingli ale nie cisną jak hx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano August 18, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 18, 2020 Jakoś do adaty ani Clodów nie jestem przekonany bo te dziury na ucho wydają sie małe i mogłby takiemu okularnikowi przeszkadzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano August 18, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 18, 2020 W cloudach masz dwiie poduszki Mirka i twarda nie wiem na ile przeszkadzaja okulary ale np na bieżąco korzystam z nich i. Słuchawek dousznych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano August 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 19, 2020 Cloudy II będą idealnym wyborem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano August 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 19, 2020 Z słuchawkami jest imo dużo ciężej dobrze trafić niż z klawką czy myszką. Dopóki ich nie założysz na czerep, to nie będziesz wiedział co i jak. A to dopiero sama ergonomia. Pozostaje jeszcze sprawa dźwięku. Najlepiej zamów jak możesz ze 2 pary słuchawek i je ostrożnie potestuj ze dwa dni. Albo podjedź do jakiegoś sklepu w typie mp3store i tam na miejscu sprawdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano August 25, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2020 (edytowany) z typowo gamingowych zobacz sobie te Genesis Radon 610. Konkret brzmienie, duże nauszniki, podświetlane muszle, solidna konstrukcja a często mi się pałąk rozwala, ten akurat solidny Edytowano August 25, 2020 przez Amadeo pomyłka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano August 25, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2020 Tak własnie mój wybór padł na nie bo chyba są warte ceny! A tak btw ... ... Jak wmówić osobie trzeciej ze słuchawki WCALE NIE spłaszczają głowy czy coś po tym jak dana osoba miała jakieś chińskie gówno za 10zł i się dziwi? Sam nie wiem jakich argumentów uzyć bo wiem ze jak coś by miało to powodować (wsród znanych marek) to ludzie by tego nie uzywali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano August 31, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2020 Albo spłaszczały włosy albo głowe (raczej tylko włosy) ale portzebuje argumentów by przekonać osobe która jest inteligentna na poziomie buta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CAMRE Napisano September 1, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 1, 2020 Zdecydowanie Cloud II, jakosciowo wygrywaja chyba z kazdymi w tej cenie Upadaja juz chyba setny raz, nadal wszystko sprawne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano October 4, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano October 4, 2020 Jak widzę markę genesis to mnie się kora mózgową prostuje jak można to wogule komuś polecać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano October 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano October 5, 2020 @Dziarson +1, ściek jakich mało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porucznik Napisano October 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano October 11, 2020 Moim skromnym zdaniem Cloud 2 chociaż może coś ze stajni Hiro ? np Zeus cena sporooo niższa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowymietek Napisano March 12, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2021 A ja mam inne zdanie o Genesisie. Mam od nich kilka peryferii i działają świetnie już długi czas. Słuchawki grają super i nie uważam że są słabe a używam ich już dlugo. Ale jestem zjebanym reklamiarzem i nie powinien mi nikt wierzyć bo mam cieno zeby zapłacic za reklame . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano July 4, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano July 4, 2021 Ja tak się zastanawiam nad wymian,ą słuchawek na te nowe Genesis selen, robią wrażenie, ma ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidS_0 Napisano July 14, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano July 14, 2021 Mi najbardziej podpasowały te https://www.komputronik.pl/product/603265/logitech-g332.html , sam noszę okulary i te są naprawdę wygodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się