Sluchawki tracer raptor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umberto · Opublikowano
Co prawda brakuje jeszcze panelu przedniego i backplate-a (w przygotowaniu), ale zamieszczam gdyż obiecałem że będzie w listopadzie: Podzespoły: Procesor i5 12500T Płyta główna Asus B660M-K RAM 16 GB Hynix 3200Mhz GPU Inno3D RTX 4060 (UV 875 mV) Dysk Adata E100 1TB Zasilacz FSP 300W 80+Gold Chłodzenie pasywne-radiatorowe Waga 10,5 kg. Wkrótce raporty z testów, na zaostrzenie apetytu screen z Wieśka po godzinie gry (Ustawienia Ultra, Dlss-jakość, Synchronizacja pionowa-60Hz): Pobór prądu z gniazdka 115-120 W. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Docieram do końca gry, z bardzo wooooolna, ale teraz klimat to już wylewa się litrami z ekranu. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Skompromitowałeś się nie raz. Widać masz to w naturze aby robić to notorycznie. A niech Ci Thermal Putty wypłynie z tego Gigabyte Może ostudzi trochę Twoje zapędy. -
Przez AudRob · Opublikowano
Samsung 990 EVO Plus spokojnie do gier wystarczy to że nie ma Kości nand TLC bez dram nie patrz na to obsługuje PCIe 4.0 x4 i PCIe 5.0 x2. jest poprawiony w stosunku do swojego poprzednika . Mam to wiem w grach tego nie odczujesz posiadam 980 pro i różnicy nie ma więc nie słuchaj . Najczęściej negują ci co nie mieli tego dysku 😊 Żebyś obrabiał fotografię gdzie setki giga byś przewalał to wtedy ta szybkość jest bardzo ważna ale nie tu. Interfejs:PCIe NVMe 5.0 x2 Prędkość odczytu:7150 MB/s Prędkość zapisu:6300 MB/s Szybkości jak widzisz są bardzo dobre. Mało tego mam jeden dysk 870EVO sata2,5 i też gry chodzą bez zarzutów więc bez obaw 😊 -
Przez Thant · Opublikowano
Niestety nie zdążyłem na płytę na Morelach, a na Amazonie nie mogę wziąć faktury Czy zamiast będzie pasować ta?: https://www.x-kom.pl/p/1363701-plyta-glowna-socket-am5-msi-pro-b850-s-wifi6e.html Czy jednak MSI PRO B850-P będzie tutaj najlepsza i brać za 699 z xkoma? Czy może też zejść z B850 na B650 i próbować szczęścia z promkami na np: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI? Lub jakąś inną B650E np: https://www.x-kom.pl/p/1320756-plyta-glowna-socket-am5-asus-b650e-max-gaming-wifi.html?sm=iEmWzTur
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi