Boczne wyświetlanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Gdzie wy znajdujecie tych blacharzy za pół darmo? Ja ostatnio zajechałem do jakiejś szopy po drodze na wsi kawałek od Szczecina gdzie nawet żadnego szyldu nie ma, na google maps tym bardziej. Kolesie klepią auta. Cena od 500 do 1200 zł za element. Terminy minimum za miesiąc. -
Przez Sponsi · Opublikowano
Obniżam oczekiwania do 500PLN + przesyłka : ) -
Przez miro · Opublikowano
tak, każdy z tych tytułów jest tego samego dnia. generalnie właściwie każda gra która nie ma DRM ukazuje się zaraz, ale nie o tym.... z twoją rozpiską generalnie się zgadzam, te same odczucia. sam czekałem na god of war, uncharted czy Tsushimę na PC, bo należę do tych którzy zwyczajnie nie trawią grania na padzie i konsoli jako takiej. choć moi synowie mieli te gry na ps4 i w to grali... w przypadku kontynuacji nawet nie chodzi o aspekt finansowy, gdzie można mieć za darmoszkę, po prostu jak napisałeś " nic ciekawego" + brak czasu -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Takie coś zadziała z Ps vr2 i oficjalnym adapterze na laptopie czy muszę kupić adapter usb c dp? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/kable-do-komputera/kable-video/kabel-usb-c-displayport-ugreen-cm556-2-m-czarno-srebrny -
Przez Slayer · Opublikowano
F4 to najgorszy fallout w jakiego grałem Po skonczonej grze od razu uninstal, savow tez nie robiłem backupu bo wiedziałem, że nie będę w to już chciał grać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi