Obudowa lian li
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
U mnie podają, że rozrząd na łańcuchu jest przewidziany na całą eksploatacje samochodu i że jego wymiana nie jest konieczna. Stosuje się do tego, 199k nalatane, 1.6 idtec. Silnik chodzi praktycznie jak benzyna. @Wu70 to służy jako drugie czy trzecie auto w rodzinie? -
Przez Galvatron · Opublikowano
1) Przeinstaluj sterownik od karty Wi-Fi. 2) Jeśli nie pomoże, użyj dostępnych w Google Play mobilnych aplikacji WiFi Analyzer od Olgor.com i VREM Software, żeby sprawdzić siłę sygnału na poszczególnych kanałach. Następnie ręcznie wymuś korzystanie z kanału, na którym siła sygnału jest największa. Pamiętaj, żeby podczas pomiaru telefon nie używał mierzonego pasma: do pomiaru 5GHz połącz się z siecią 2,4Ghz i na odwrót. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Oczywistym jest że obecnie elektryk nie jest dla wszystkich. Żeby elektryki się rozpowszechniły (1%w Polsce) potrzeba dwa razy wydajniejszych baterii. Są "Tiry" elektryczne ale nie spełniają oczekiwań 9h jazdy, trzeba doładowywać. Znajomy który serwisuje ciężarówki, mówił mi że, jego stały klient musiał kupić 3 elektryczne ciężarówki solówki, bo jedna obsługiwana przez tego przewoźnika firma (nie wiem z jakiej branży, produkcja spożywki była by w jakimś stopniu uzasadniona) wymyśliła sobie że tylko elektryczne ciężarówki mogą wjeżdżać do firmy. Tak więc od firmy odbiera towar ciężarówkami elektrycznymi, potem przeładunek na Tira i w trasę. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Łańcuch też się wymienia a twierdzenie, że nie ma potrzeby to zostaw dla siebie. Wieczne łańcuchy to już historia. I to ty chyba masz problem, bo ktoś napisał, że łańcuch też się wymienia. Aha, tez mam jednostkowy przypadek. Mój C-Max i łańcuch do wymiany przy 160tys km. A za 30 tys PLN to myślisz, że jakie przebiegi i wiek mają samochody?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi