Obudowa lian li
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Chyba, że... za podejrzane uznamy ściąganie modów z oficjalnych stron do takich gier jak ETS2/ATS/Omsi 2 - 80% hostingów z modami momentalnie przekierowuje na wirusy i trojany. Niemal zawsze Norton blokuje. A o amatorach xxx to nawet nie wspomnę co tam się dzieje.... Ja nawet swojej mamie seniorce co robi wyłącznie przelewy i czasami przeczyta coś w wp.pl zainstalowałem Nortona... A tak - zdarzyło mi się raz, że z wp.pl miałem też przekierowanie na coś co mi Norton zablokował... Tak więc sorry, ale ja obalam całkowicie tezę, że jak się nie wchodzi na "podejrzane" stron to starczy zapora wbudowana w Windowsa... Poruszanie się bez ochrony antywirusowej jest bardzo ryzykowne. Jak zawsze polecam Nortona, który mam od dekad. Nie zamula nawet na starym lapku mamy z HDD. U mnie na komputerach z SSD działa wyśmienicie nic nie muląc. Nawet przez sekundę nie zastanawiałem się nad zmianą lub rezygnacją. Dosłownie parę dni temu kupiłem od oficjalnego dystrybutora za 128zł na 2 lata na 3 komputery. Macie w rodzinie/znajomych 3 osoby to sobie podzielcie i macie za grosze ochronę na 2 lata w cenie zbliżonej do miesięcznego netflixa. -
Przez wowo89 · Opublikowano
tak BTW> jeśli ktoś ma jakieś sugestie/pomysły/uwagi to chętnie wysłucham może ktoś znajdzie jakieś błędy, piszcie śmiało -
Przez Johnny Tomala · Opublikowano
Dzisiaj nadałem zwrot na RMA. W Morele mam status Szybki zwrot - Wymiana, może mi wymienią zamiast wysyłać do Niemiec do producenta na naprawę. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-game-update-1-3-1-0 -
Przez Anakin · Opublikowano
No właśnie ja nie robie nic podejrzanego. Nie ściągam pirackich rzeczy. Nie wchodze na podejrzane strony. Co do tego bitdefendera free zdziwiło mnie że free wersja pobrała Bitdefender Security o wadze 800 mb. A jeszcze większe zdziwienie było jak wyszedł z tego Bitdefender Internet Security. A ja pobrałem ze strony bitdefendera wersje free. Może coś żle zrobiłem?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi