Jakie ramy do tej płyty głównej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kakarotto · Opublikowano
@maras2574 Kusisz na ponowne przejście, a kupka zaległości rośnie. -
Przez Kyle · Opublikowano
Marzy mi się właśnie takie auto jadące w centrum niczym tramwaj. W takim e-CVT można się powoli wlec, bez obaw że sprzęgło ścierasz przy takim "pełzaniu". -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Komputer o wydajności PS5 Pro to ryzen 5500 + rx9060xt oraz 16gb ddr4... Od biedy można, a nawet trzeba wybrać szybszego ryzena 5600 i wrzucić wolniejszy ram, gdzie nadal powinno być szybciej niż r5500 z szybkim ramem, ALE można kupić intela i5 12400f i mieć pcie 4.0 nawet na najtańszej płycie h610m + lepszą sprawność. Używany ram ddr4 2x8gb w okolicy 3000mhz kupisz dość tanio, choć nawet 4000mhz to "tylko" 300 zł, które nie sprzedaje się. PS5 Pro to bezsens, lepiej już kupić zwykłe PS5 na promocji, a resztę odłożyć na PS6. -
Przez Vulc · Opublikowano
W końcu udało się popełnić jakiegoś lithophane'a. Nie powiem, dobrze to wygląda. Do tego drukuje się dość szybko i bez większych zgrzytów. Kolejne kilka projektów dodane do listy. -
Przez ptys · Opublikowano
typowe lewicowe nastawienie, jestem przeciw co2 zakazać pojazdów spalinowych, kotłów gazowych, elektrowni węglowych, wielbić odmieńców nie korzystam z używek a więc zakazać tytoniu, marihuany, alkoholu, wielbić odmieńców i zapraszać inżynierów wspierać Ukrainę do samego końca mojego lub jej, wielbić odmieńców i zapraszać i utrzymywać beżowych inżynierów i tak bez końca bo ja jestem światły i zachodni a reszta to ruskie onuce i faszysty, jesteście żałośni na koniec WOLNE SĄDY
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi