prośba o rabat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Od wczoraj nie mogę zebrać się do napisania, więc krótko... Skończyłem czyścić "leśny" biom. Mini grę w hakowanie wystarczy potraktować jako narzędzie do nakładania efektów i zarządzania umiejętnościami. Rutyny po 8 godzinach nie czuję, ponieważ decyduje się jakie efekty komu nanieść, czy warto iść w większe obrażenia lub przegrzanie, czy zdąży się hakować przed atakiem, choć zapominam że przecież mogę przestać celować, aby skoczyć i hakować dalej.... Te roboty podobne do samuraja szybko walą laserem, więc często nie uda się hakowanie za jednym zamachem. Różnorodność przeciwników bardzo mi odpowiada i ten niewidzialny, niby pionowy pająk był świetną odskocznią, bo trzeba wskoczyć mu na tyły, aby szybo dobić. Jak 3 lub ileś na raz mnie oblazło to trzeba było się spiąć. Żeby zadać więcej obrażeń hakowaniem trzeba czasem skupić się lub mieć dużą podzielność uwagi. Niektóre bronie fajnie współpracują z trybem podnoszenia obrażeń za każde trafienie podczas hakowania. Bardzo lubię tą żonglerkę broni i nieskończoną, odnawialną amunicję w podstawowej. Wtedy nie ograniczają cię zasoby, lecz zarządzanie DPSem. Odkąd dostałem rój dronów, zamiast wabika / atrapy to polubiłem czwarty typ broni. Akurat to było do odblokowanie ze znajdziek u tego robota w schronie. Odnośnie wydajności i zoptymalizowanych ustawień na rtx3060ti... Jednak zdecydowanie lepiej wrzucić tekstury na średnie - 1GB i włączyć shadow cache. Różnice w stosunku do wysokich są małe, a shadow cache mocno poprawia wydajność. Już nawet 1440p DLSS B RT działa znośnie, ale RT nawet z DLSS Quality ma okropną niestabilność oświetlenia, gdy obszar był przysłonięty itd. Nie wiem jak PS5 Pro ma wyglądać znośnie przy ~860p + skalowanie PSSR. Wole grać 1440p Q bez RT oraz bez SSR, przynajmniej obraz jest stabilny. Edit. Oh, jeszcze odkryłem że gra mam strzał z biodra. Teraz dobijanie wtórnych pionków jest przyjemniejsze. I powtórzę się... Jeśli gracie z HDR, a warto nawet na monitorze z ~300-400 nitów to polecam RenoDX. Od razu lepiej to wygląda po ustawieniu jak trzeba... Odechciało mi się przełączać na TV. -
Przez TeoX · Opublikowano
na 6200/2100 po 2min testmem5 się wywala, musiałbym jeszcze kombinować z luzowaniem innych timingów. -
Przez bleidd · Opublikowano
Mimo, że jestem w mniejszości i podoba mi się obecna "tabletoza" to to jest faktycznie już przesada.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi