JTN5M 2 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam drogie forum, Oto moje parę sugestii, które przynajmniej dla mnie są bardzo ważne: -Więc jak wiadomo na każdym forum po przekroczeniu jakiegoś tam pułapu postów (lub jak w przypadku itpc: kiedy forum się tak zachce) jest możliwość zmiany tytułu. Osobiście dziwnie się czuję będąc "świeżakiem", a nie "księżniczką". -Druga sugestia jest wzięta z forum itpc. Chodzi mi oczywiście o motywy. Mówiąc szczerze po 5 minutach używania takiego białego forum bolą mnie oczy, a i nie wygodnie się tak czyta. Proponuję, aby była możliwość zmiany kolorów forum (która byłaby w jakimś tam stopniu "edytowalna"). To chyba na tyle. Pozdrawiam, Księżniczka JTN5M.
gtxxor 88 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 ad1. Rangi mamy predefiniowane i nie przewidujemy możliwości ustawiania ich samodzielnie ad2. Motyw ma szare tło. Polecam kalibrację monitora i obniżenie jaskrawości w OSD
bangibang 29 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Jeśli wpisuje ręcznie emoji to robi się coś takiego a jeśli wybieram z listy, to jest
kondzi0 2 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Przydałaby się też taka strzałka która przewinie nam stronę do góry jak będziemy np na samym dole w wątku
tesel 6 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Co do bolących oczu polecam program f.lux, na początku trudno się przyzwyczaić do żółci ale sam używam od kilku lat i jestem zadowolony.
Rexlu 15 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Forum jest w lekkich odcieniach szarości, ale faktycznie biały przeważa. Niestety tutaj opcją jest albo zapalenie sobie lampki albo przełączenie monitora na "eco". Bądź używanie f.lux jeżeli nie zależy nam na odwzorowaniu barw. Dobrze by też było mieć monitor flicker free, no ale nie o tym temat
7niebo 3 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Wystarczy monitor IPS, dobra kalibracja, podświetlenie odpowiednie do otoczenia i po problemie
bangibang 29 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Brzydkie te nowe emoji Same czarne Można jakieś weselsze? Edytowane 6 Marca 2016 przez bangibang
JTN5M 2 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Popieram. Chociaż są wyjątkowe i można się przyzwyczaić.
Rexlu 15 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Cały czas mówimy Administratorom o zmianie emotek, jednak nie za dużo mamy do powiedzenia
bangibang 29 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Gdyby zmienić ich kolor skóry na żółty, kontur dodać, to od razu trochę by było vs Edytowane 6 Marca 2016 przez bangibang
Rexlu 15 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Przynajmniej nie był by rasistowskie, bo teraz mamy tylko czarne :<
Vesther 3 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Miejmy emotki z colorpickerem przy postowaniu zeby nikt róźowy nawet nie czuł się dyskryminowany. To będzie innowacja.
JTN5M 2 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Używałbym emotek w kolorystyce twilight. Oj, używałbym
gtxxor 88 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 8 godzin temu, bangibang napisał: Brzydkie te nowe emoji Same czarne Można jakieś weselsze? Na ten moment nie. Są poważniejsze problemy techniczne niż debata na temat koloru emotek, gdzie jeden chce żółte, drugi różowe, a trzeciemu to najlepiej colorpickera zrobić i zapstrokacić forum.
7niebo 3 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Proponuję wprowadzić wymagania odnośnie działu polecane zestawy. Jeśli ktoś chce porady odnośnie kupna, upgrade, modyfikacji pc, niech włoży w to trochę trudu i sam zaproponuje jakiś zestaw, poszczególne komponenty, a nie czeka aż banda murzynów z forum zrobi to za niego
Rekomendowane odpowiedzi