G skill ripjaws 3600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Ja mam B650 od MSI. Ale ten pjerwszy wykres masz fajny w porównaniu z wykresami od @Adikon. Ja odfutruje dzieci i siadam do kompa , zobaczyć jak to u mnie wyglada. Aaaa ten Snowrunner nie ma możliwości uruchomienia na Vulcanie ❔ -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja myślę że nie będzie superek ale w mojej ocenie to dobrze, kupujesz raz a porządnie na dwa lata, a nie po roku masz psikusa, że wychodzą karty oferujące więcej za tyle samo lub mniej. -
Przez RTX5090 · Opublikowano
w tej serii tak naprawdę tylko 5090 coś tam wrzuci ekstra. 8 GB więcej ramu na 512 bitowej magistrali, sporo więcej CUDA i RT i innych jednostek, dużo szybsze GDDR7. -
Przez toska78 · Opublikowano
Być może na nowych platformach biosy są niedopracowane pod względem obsługi najnowszych CPU i nowsze wersje coś poprawią w tym temacie. U mnie nie ma tego problemu bo najnowszy bios wprowadził oficjalny support win11 i ResizableBar więc musi być. To są moje 2 najlepsze nagrania (z tych 4 widocznych) jeśli chodzi o wykres frametime w czasie: Co różni te 2 nagrania? Drugie było robione przy wyłączonych w UEFI MCE (MultiCore Enhancement), CPU SVID Support, SpeedStep i ASPM. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie no, tego to nie zaliczę. Przecież tu nic nie ma
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi