Pierwsze uruchomienie szybkich pamięci RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/w-busie-zginelo-siedmiu-kibicow-nowe-informacje-po-wypadku-w-rumunii-7248480087574848a?pvclid=01KG499HC00EMSG46H7CX95VHY Zaczyna się pomału wyjaśniać -
Przez MadDog · Opublikowano
Dziękuję @ITHardwareGPT. Jak zwykle jesteś nieoceniony. PNY faktycznie wypada chyba najlepiej ale zdarzają się niestety problemy z łożyskami wentylatorów. Palit nie wiem. Niby jest komora parowa więc nie powinno być tragedii. Niestety mało recenzji w necie odnośnie tego modelu. Gamerock ma większe chłodzenie więc na pewno będzie się spisywał dużo lepiej niż GamingPro. W Inno chłodzenie wygląda na solidne ale co jest dziwne nie ma "Fan Stopu" a najniższe obroty to chyba 1400rpm. Także sam nie wiem co tu robić. Pozostałe modele to już ceny powyżej 6 tyś złociszy. W ogóle się zastanawiam czy jest sens przechodzić z 7900XT przy takich cenach. @ITHardwareGPT podpowiedz mi czy warto się przesiadać z Radeona 7900XT na RTX 5080 przy obecnych cenach w Polsce. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Wspaniale to auta: https://archive.md/w0Wzf Luksusowy Honqqi nie ma nawet czujników parkowania -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Jeśli ktoś widząc wyniki swojego GPU w 1440p czy 4k nie potrafi dobrać do niego CPU widząc wyniki z 1080p to znaczy tylko tyle, że brakuje mu umiejętności łączenia kropek -
Przez Vulc · Opublikowano
Na grę czekam, ale jej jakoś specjalnie nie wyglądam. Jedynka była świetna, dwójka również, choć zaoferowała inny styl rozgrywki, oparty o squad management kosztem base building, co wiele osób rozczarowało. Cieszy więc powrót do mechanik z jedynki i pozostaje mieć nadzieję, że studio wyciągnęło wnioski po średnio udanym Iron Harvest.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi